Kraliçenin Nimeti Nedir?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆єТнємBєy☆66* tarafından 25 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu kış paketinden çıkacak kraliçenin nimeti ne veriordu?
    hız mı veriordu neydi o bilen yazssın acil

2. kingSo

kingSo User

+%10 hiz 10 top yeri +20.000 can sanirim bir miktar da korsan yeri veriyordu

3. eyvallah

54 tl boor atsam kraliyet mirası da gelirmiki

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2017
  4. kingSo

kingSo User

Bokor şans işi , oynadigin server kalabaliksa katilimda yuksektir bokora. Şansinda dolayisiyla duşer ay sonunda buyuk odul de alamamış olabilirsin.

60 tlye olan kış paketini al derim icerigi ;
    • x15 Seviye 3 vudu topu
    • x7 Gün vudu güvertesi
    • x7 Gün paslanmaz çelik güverte
    • x20 Kayıp aşk
    • 10.000 Taç
    Ozel karaborsada kralın nimetide olmasi lazim paketi almadan kontrol edebilirsin. Bir miktar inciye ( taçta olabilir , marketi açan birinden ogrenmek lazim) kralın nimetinide elde etmis olursun ve bunlari sadece soyledigin miktardan 6 tl daha fazla vererek kesin olarak elde edersin.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2017
  5. oyuna para veresim yok be hacım güzel yazmıssın ama emeğine sağlık forumda senin gibi emek verip yazan bulunmaz herzaman eyvallah

5 aydır oyuna para vermiom buna rağmen batıramadığım gemi çıkmadı daha al görünmez boz üstüne bitti:)

adamlar fazla vurmasalar hertürlü almıcam paketleri bokoru cart curdu ama fazla vuruorlar dün bana biri döndü öle benden fazla vuruordu kanasusamıs basmak zorunda kaldım ki anca ole battı yoksa battıydım adamın benden yüksek vurması demek benden fazla güvertelerinin olması paralı güverteler şu kraliyet mirası ve kraliçe nimeti onlar adamda var diye en taka gemiler kendini tank falan zannediyorlar ama deilller biz o güvertleri almıyorsak gene batırıoz ama tortuga ile :) ne gerek var işte gerek oluyor neyazıkki 5 aydır vermediğim parayı 200tl gibi bi para zorla verdircekler bakalım 2,3 gemi daha hızlı batırmak için bakalım para verdiğimizde değcekmi :)

kingSo bunu beğendi.
  6. kingSo

kingSo User

Rica ederim herzaman elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum.

Uzun süre Darkorbit oynamış gibisin :)

7. kralı nimeti diye bişi mi var bi de ?

not:bu arada uzun zaman darkorbit oynadım iyi bildin:)

kingSo bunu beğendi.
  8. kingSo

kingSo User

Ozel karaborsada şuan satışta olan nimetlerden biri "kraliyet nimeti " kralın nimeti die bahsettigim urunun adi "Kraliyet Nimeti" dir aslinda.

9. haa eyvallah hacım teşekkür ettim

kingSo bunu beğendi.
  10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Canları az iken bozuyorsun herhalde, öyle bir yazmışsın ki sanki hesabın titanyumdan yapılmış :) Sağlam gemiye denk gelmemişsin sen anlaşılan yada sağlamlardan uzak duruyorsun zira kusura bakmada bu hesabındaki top vs ile sağlam bir gemi seni haritada dört döndürür :)

11. peki ben sayın adminim ? ben batırabilir miyim sizce :))

12. baba34_foo

baba34_foo User

full balyoz 4 gemim var günde en az 50 kere batıyorum bu ne cesaret yiğidim :D

isimlere çok takılmayın sarı olan bokor nimeti kırmızı olan yengeç nimeti işte :D

13. yumi

yumi User

pardon da senden fazla vuran adama karşı kana susamışlık açmak nedir?

14. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Kraliyet nimeti ve kraliçenin nimeti özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.