kraken

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve İyori_Yagami tarafından 7 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler bu kraken haritasında hiç birşey kesmeden kimseye saldırmadan boş boş dolaşan onlarca oyuncu var acaba bunların amacı ne benim bilmediğim birşeymi var yada bunlar bottamıda yanlışlıkla but alıp krakenemi düştü birde batıp batıp tekrar geliyolar acayip kafama takıldı bilen varmı

2. botta olabilir yanlışıkla hepsini topluyodur yada tamir olup çıkıyodur

3. 1.normal harita lardaki tentaclardan canı az olması daha kolay kesilmesi normal haritalarda saldırıya uğrama riskinin %25 olması.2.normal haritada saldırıya uğrayıp kaçanlar bizde yapıyoruz ordan bilirim:D3.adam arayıp batırmak için en ideal harita:Dzahmetsiz.4.genelde o arada ahtopota 1;2 atıp gidenler cannı konrol edip hediyelerden nasiplenmek isteyenler.5.butları toplayıp tp kasanlar.6.tam bilmiyorum fakat hani 5 level koruması bitip krakende batıp koruma amaçlı olabilir:Dbilmediğimiz varsa arkadaşlar yazsın buraya uygulayalım bizde:)

4. adamlar boş boş geziyo diyorum hiçbirşeye ateş etmiyo yanından geçip gidiyo herşeyin canları çok düşünce harita kçşelerine çekilip tamir oluyolar sonra yine boş boş geziyolar hatta ben sıkıyorum karşılık vermiyolar mantık bunun neresinde

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Muhtemelen bot kullanan oyunculardir zira kimse oraya girip boş boş dolanmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.