Kraken Haritası

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Lovelacking tarafından 6 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

krakene giriş için nasıl bir değişiklik gerekiyor?

1. girmek için belirli bir sayı gerekmesin

90,9%
  2. varolan sayı düşürülsün

9,1%
  1. bilindiği üzere aslan haritası cıktıktan üst haritalardan kimse krakene girmiyor doğal olarak rağbet yok ama alt haritadaki insanların büyük bir çoğunluğu yeni başlyanlar falan bu haritayı bilmiyor dahi giriş için gerekli 20 kişiyi karşılamıyor oyun. bu haritanın daha kullanılır hale getirilebilmesi için düzenleme talep ediyorum umarım ilgilenirsiniz

2. yani ne bileyim haritaya giriş alt sınırı 5 üst sınırı yine 20 kalsa da olur ama girilmiyor haritaya hani şu anki haliyle kaldırsanız haritayı bir fark olmayacak bu yüzden bir düzenleme şart

3. bunların herhangi bir çalışması yok yulong sikkesi diyorum herkes kullanamıyor bunlar zannediyorki herkes oyuna para yatırıyo ittifak salonu dedik yok tasarım alamıyoz denizatı ligi için mağduriyet var umrunda olmadı kimsenin

4. haklısın kardeşim bir umut takarlar diyoruz da dediğin gibi umurlarında değil kaldı ki bir sorumuz olduğunda oyun içinde düzgün cevap alamıyoruz, link atıyorlar attıkları linkte de bulamıyoruz. insan bir düşünür bu insanlar forumda bulamayıp burda soruor demek ki diye. insana salak muamelesi gösteriyor çoğu. çoğu zaman oyundan soğuyorum. bu oyunu yaklaşık 10 denedir düzensiz bir şekilde oynuyorum bunun tek sebebi de 1 ay oynayıp sinirleniyorum şu tavırlarına kaldı ki eskiden bir on oyuncusu vardı. bu kadar oyuncu kitlesini niye kaybettik acaba diye hiç sorulmuyor.. yabancı ülke serverları iyiymiş ama adamlar ilgileniyorlarmış.