kraken haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kingSo tarafından 10 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kingSo

kingSo User

normal deniz haritasından but alıp kraken haritasına geçiş yaptığımızda girdiğimiz kraken haritasında krakeni vurmak karlımı 120m can var vurucaz elitle karşılığında pırıltılar alıcaz

bu içerikler güzel mi karlımı çokmu az mı can alıcı ödül nedir bu pırıltılarda ?

2. reswani02

reswani02 User

Hocam pırıltılarda Tentakulon tasarımı,Elit puan,Gülle çıkıyor diye biliyorum kar zarar kısmı hakkında bir fikrim yok :)

kingSo bunu beğendi.
  3. kingSo

kingSo User

saolasın , verdiği oranlar kar mı zarar mı onu da bilsem ona göre vururduk arkadaşlarla

reswani02 bunu beğendi.
  4. reswani02

reswani02 User

Tek başına saatlerce uğraşanları gördüm,üstelik sadece havai fişek kullanıyordu hasarı ise 60k üstü

kingSo bunu beğendi.
  5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Açıkçası Tentakulon tasarımı almak ya da sınav yapmak amacı dışında vurmak pek akıl karı değil :)

6. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

kardeşim :D gecen yüksek hasar veren ismini hatırlamadığım bir gülle vardı o zaman tam kestiler şansıma haritaya girdiydim baktım pırlar adamın teki koştururken sıktım o ara pırı almıştım 3 tane falan tasarım çıkmış haberim yoktu :D gecen gördüm çok güzel bi tasarım değil ancak %50 düşürmesi işe yarar

7. MusaSOW

MusaSOW User

elıtle zarar oyukla karlı ama cok ugrastırıyor

8. reswani02

reswani02 User

Sayın mod ne sınavı acaba?

9. ●ђр●

●ђр● Guest

21. seviye olmak için Kraken'e vurulması gereken darbe puanı :)

reswani02 bunu beğendi.
  10. %50 süreli hasar azaltma taşının mükemmelliğini keşfeden bazı oyuncuları tentakel haritasında görüyorum özeti budur :)

11. 1 tasarımın sonunda ortalama 180-220 bin ahtapot güllesi verecek kadar but atıyor. Ahtapot güllesi şuan zehiri en çok vuran gülle senede birkaç kere etkinliklerde inciyle alabilinir fakat geri kalan zamanda kraken haritası dışında hiçbir yerden çıkaramazsın. İnci derdin varsa girme ben şahsen geçen ay bir arkadaşımla 2 gemi olarak 7-8 kere art arda girdim havai fişekle kestik adam başı 850 900 bin ahtapot güllesi yapıp çıktık inci derdi olmayan gemi için girmeye değer olduğunu düşünüyorum incisi yarı yarıya zarar

reswani02 bunu beğendi.
  12. MusaSOW

MusaSOW User

ep yı kaldırsınlar ama 3but alabılıyoz 2 sı ep

13. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

selam arkadaşlar 22 lvlim 23 yapmak için kaç kordon lazım 250 bn yaptim ama genede lvl sınavını yapamiyorum

14. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

23 level olabilmek için koruna toplamanın yanı sıra HRMA İntikamı npc sine 30 milyon darbe vermeniz gerekiyor, sınavı başlatıp darbe görevini tamamlayınca 17/1 limandan teslim ederek level atlayabilirsiniz.

İyi oyunlar.

15. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

kaç koruna toplamam gerek eksi 250 yaziyor ama bn 255 tamamladim

16. Bordo

Bordo Guest

Yanılmıyor isem 128 bin koruna gerekli idi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.