"Kraken Etkinliği" Değerlendirme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Nursing tarafından 14 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nursing

Nursing User

Merhaba.
    Bugün Kraken etkinliğinin son günü şahsen bu 5 gün ne zaman bitecek bu etkinlik diye sürekli söylendim.

Oyuncular hala Atlantise alışmış değil belli başlı bir kaç oyuncu tek oynuyor. Etkinlik boyunca oyundaki oyuncu sayısı azaldı yüzeyde neredeyse oyuncu kalmadı. Çok şükür bugün etkinliğin son günü şahsi düşüncem bir daha böyle bir etkinliğin yapılmaması eğer bir etkinlik yapılacaksa hem yüzey için hem de Atlantis için aynı şartlar ve ödüller bulunmalı tekrardan benim durumumda olan oyuculara geçmiş olsun :)

İyi oyunlar.

2. temel problemler aşılsa atlantiste kasılmak normal haritada kasılmaktan çok daha kolay ancak harita boyutu yetersiz harita sayısı yetersiz botlara işlem yapılmıyor başkasının sistemi sana sıkıyor durmadan saldırı tuşuna basmak gerekiyor bunlar en temel problemler paketlerde bile artık normal gemi için değil neredeyse sadece atlantis içerikleri satılıyor şimdi üstün medeniyetten biri gelir paket alma yada atlantiste oynama der sezon için girmek zorundasın etkinliklerde görevlerin en az 2 tanesi atlantiste geçiyor onlar için yapmak zorundasın atlantis bir seçenek olmalıydı zorunluluk değil orikalyuma hiç girmiyorum bile etkinlikte yavru alfayı tek kesince 100k inci veriyordu ama 100 orikalyum veriyordu :D 1/1000 orana bak ben sıralama oynayan biriyim günlük atlantiste görevlerle kastığım orikalyum oğlak vurmaya bile yetmiyor kaldı ki oranın yeteneği kalesini nasıl fulliyecem ama her zamanki gibi

sorun biliniyor
    saygılar

3. inançbey

inançbey User

Katılıyorum.Doğumgünü etkinliğinin güzel olmasını umut ediyoruz...Haa bence yeni top çıksın artık zamanı geldi o_OAtış süresi 1 saniye elit gülle bonusu +200 kritik bonusu %100 vs. Nasıl??Oyunun stabilitesi ve oyuncuların istekleri önemli değil çünkü​

4. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Konunun yeri burası değil. Genel Tartışma bölümünde Kraken başlıklı kısımdan konu ile alakalı değerlendirmenizi yapabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.