koruma

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 13 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. - Birkaç hafta önce yapılan Anketin sonuçlarına göre, oyuncuların Günlük Girişten almaya devam ederken sahip olabilecekleri Koruma Aurası sayısını ayarladık. Dayanıklı Koruma Aurası Giriş Bonusundan kaldırıldı, Geçici Koruma Aurası 5'ten 4'e değiştirildi.

bu anket ne zaman yapıldı bizim neden haberimiz olmadı ve bu saçma öneriyi kim destekledi

madem korumayı kaldırdınız pushingden ban yemeyi geri getirin adam keyfine oyun içi 50 kere batırıyor mantığı ne seni oyundan çıkarmak
    tamam oyunu 50-100 kişiye bırakalım bakalım bigpointin geliri ne olacak izleyip görelim

2. 1 hafda sonra 3 ay bazı seyler duzelene kadar oyunu brakıyorum duzelme olmassa tamamen brakacam koruma sayısı artmalı uc saatlık koruma en az hafdada 1 kez verılmelı ada koruması olana sıkamamalı ben oyuncu olarakda hıc bır ankete katılmadım koruma olmadımmı bır sey vurdurmuyorlar zaten oyunu oynamanında anlamı kalmıyor batıra bılırler ancak etkınlıklerde guclu olan degıl yenı ve zayıf olan oyuncularada kendını gelısdırme sansı bu sekılde elınden alınmıs oluyor herkesın kararına saygılıyız karar sızın

***Blue*storm*58*MDK ve SHARONLEE bunu beğendi.
  3. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Arkadaşlar, sizlerin yazılarını, söylediklerinizi ileteceğim. Koruma olayı gerçekten sıkıntılı bir süreç.

Saygılarımla.

SHARONLEE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.