Koruma Aurası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ༺₦Ї₦ℑ₳༻ tarafından 16 Eylül 2025 19:01 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar.
    Sadece şikayetçi olduğum ve benim gibi düşünen oyuncularında olduğunu bildiğim için bu konuyu açmak istedim.
    Koruma auralarını kullanarak rahat bir şekilde oyunda istediğimizi yapabiliyoruz vakit geçirebiliyoruz fakat auraların süreleri hem çok kısa hem de erişebileceğimiz gibi bir satın alma söz konusu değil markette.
    Benim şahsi fikrim auraların süresinin en azından 1 er saat artması ve etkinlik gibi süreçlerde oyunculara belli limitte oyun içi paralarla satışa sunulması.Dolu bir hesabım olmasına rağmen şikayetçi olduğum bu durumu,düşük seviye zar zor kasılmaya çalışan korsan arkadaşlar içinde açmak istedim.
    Sayın @Claduio Sayın @ShaDe. iletmenizi istiyorum.
    Teşekkürler.

2. ROVER.96

ROVER.96 User

Mantıklı , herşeyi tastamam hazırlıyorum. Görevleri yapıyorum. Bir bakıyorum, aura bitmiş. Süresi uzatılırsa ve oyun içi bir şeyle alım olursa süper olur.

( Yanlız konu fikir havuzunda olması gerekebilir. )

3. Bende katılıyorum korumam bitince limandan çıkamıyorum tekrar koruma kullansam ertesi güne kalmıyor.

4. Adaların yanından geçerken korumanın bozulma olayını da ekle : )