Korsanlık Sınavları

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ─═☆PSĬКǾPΛƮ☆═─16™ tarafından 19 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. her şeyi oyunda parayla almak mumkun fakat su sınavlar gorevler gercekten ıskenceden farksız zaten oyun iyice pay to wın sıstemıne donmusken sınav satın alma olayı da cıksa artık bızde bu ıskenceden kurtulsak gercekten sınav yaparken oyundan sogudum yenıden bu konuda sızın fıkırlerınızı de merak edıyorum arkadaslar

2. Fizikci

Fizikci User

Parayla satilmasina karsiyim ama sinavlar daha kolay hale getirilsin, gunluk gorevler kaldirilsin dersen bunu destekliyorum

3. Ben de aynı fikirdeyim. Millet aşmış gitmişken, atlantisin gelmesi yaakınken bu günlük görevler gereksiz...

4. rako

rako User

bir intikam 2 ele geçirme görevine 1 haftadır uğraşıyorum. konu açtım sagolasın star bey dogru yere konuyu açın diyerek 2 gün daha erteledi. bu tarz görevlerin daha kolay hala gelmesi gerek gün bekleyerek zaten zor hale geliyor bide kalabalıktan yapamıyoruz.