Korsanlık Sınavı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve The_Professionall tarafından 30 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İlginç deniz haritasını işinize yarıyor mu ?

1. Evet

50,0%
  2. Hayır

25,0%
  3. Kullanmadım Bilmiyorum

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @recvol ,

Behemoth'un tılsımının günlük görevleri bulunmamaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  2. recvol

recvol User

20 haritasından sonra yapılan günlük görevler için kaç görev dizisi bitirmemiz gerekiyor ve bu görevler nelerdir acaba

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında bir liste bulunmamaktadır. Her seviyeye göre açılan günlük görevler farklılık göstermektedir. Bunu ancak seviye atladığınız zaman görevleri yaparak görebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

4. recvol

recvol User

bu güvenilir görevi kaç görev sonra çıkıyor ve nasıl bir görevdir

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @recvol ,

Güvenilir görevinde npc batırmanız, canavar kesmeniz, koordinata gitmeniz ve bir miktar da taç teslim etmeniz gerekiyor.

6. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

27 level görevleri toplam kaç tane

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @~NEFES~[*] ,

27. seviyede 2 adet günlük kafatası görevi, 10 adet seviye görevi olmak üzere toplam 12 adet görev bulunmaktadır.

8. recvol

recvol User

osvald murrayda iki tane görev var büyük nam ve güvenilir görevleri bunlar hangi sırayla yapılıyor acaba ve yeniden tekrarlanıyormu malzeme olmadığı için yapamadım eldeki malzemeleri ona göre kullanmak istiyorum

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @recvol ,

Büyük nam görevi günlük taç görevidir, her gün tekrarlanır. Güvenilir görevi ise seviye sınavı açılmadan önceki son görevdir, tekrarlanmaz.

10. recvol

recvol User

büyük nam günlük görevinde istenenler her gün değişiyormu yoksa hep aynı şeylerimi kesiyoruz irde günlük görev saat kaçta sıfırlanıyor acaba

11. 06BABA14

06BABA14 User

hergün aynı sistemleri kesmeniz isteniyor bu görev tr saati ile hergün 13.00 da yenılenır.

Noddegamra bunu beğendi.
  12. recvol

recvol User

verdiği ödüller her gün aynımı acaba

13. 06BABA14

06BABA14 User

evet büyük nam günlük görevi dedigim gibi her gün 13.00 da sıfırlanır her gün 5.000 taç verir. leveliniz 21-30 fark etmez.

Noddegamra bunu beğendi.
  14. recvol

recvol User

bilgi için sagol iyi oyunlar

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

@06BABA14 cevaplarınız için teşekkürler. @recvol büyük nam görevi yerel sunucu saati ile 13:00'te yenilenmektedir. Görev günlük olarak değişkenlik göstermez, her gün aynı npcleri batırmanız gerekmektedir ve ödül aynıdır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2017
  16. Şu kuralı kaldırın artık haritaya giren çıkmıyor 2 gündür level 21 sınavını yapamıyorum 1 de takıldı sıralama

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Dev ahtapot haritası giriş hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Dev ahtapot haritası hakkında fikir ve düşüncelerinizi sunmak ve yenilik önermek istiyorsanız eğer fikir havuzu ve öneriler bölümüne detaylı olarak yazabilirsiniz. Fikirleriniz bizim için önemlidir.

18. 29 level sınavından istenilen herşeyi yaptım sadece Milletler topluluğu fermanı kaldı.Ve hem son atış hem ele geçirme hemde darbe bende olmasına rağmen vermedi.Acaba bu malzemeyi normal intikam ele geçirince alabilir miyim ?

19. Koman

Koman User

Merhaba, @batuhansaygı

Şansa bağlı olarak milletler topluluğu fermanını elde ediyorsunuz. Normal intikam sadece görev için istenilen eşyayı vermektedir. Seviye sınavı için intikam 2 size ferman itemini verecektir. Denemeye devam ediniz.

İyi oyunlar.

20. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

5 x Beauvoir'ın Kafatası nasıl toplarım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.