Korsanlık Sınavı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve The_Professionall tarafından 30 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İlginç deniz haritasını işinize yarıyor mu ?

1. Evet

50,0%
  2. Hayır

25,0%
  3. Kullanmadım Bilmiyorum

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Koman

Koman User

Merhaba @EXALİBUR ,

@ZORBEY30 arkadaşımızın bahsettiği gibi 24/1 haritasındaki görev vericiden sınavınızı başlatarak herhangi bir adaya çekicileri gönderip istenilen hasarı vererek sınavınızı tamamlayabilirsiniz.
    @ZORBEY30 vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim.

İyi oyunlar.

2. milletler topluluğu fermanı sınav başlatınca intikam 2 ele geçirince mi çıkıyor yoksa sınavı başlatmadan geçirsek de çıkıyor mu

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Sınavı başlattıktan sonra kazanabilirsiniz.

Saygılar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2017
  4. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

sabit bakan gözleri nerden toplarım

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Hangi seviye görevinde istiyor acaba bilgi verebilir misiniz size yardımcı olmaya çalışayım.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. Görevde istenilen Npc ve ya canavardan elde ediyorsunuz büyük ihtimalle zaten

7. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

tmm hallettim tşk. ederim

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sorun giderildiğine göre konu kilitlenmiştir.

9. 28 level görevlerinde bir sürü leziz balık topla diyor nerden elde edeceğim onları

10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Görev içerisinde herhangi bir sistem gemisi ya da canavar kesmenizi istiyor ise kestiğiniz sistem gemisinden ya da canavarda alabilirsiniz. Görev içerisinde sadece leziz balık toplamanızı istiyor ise eğer, 22/1 haritasında bulunan kargolardan toplayarak elde edebilirsiniz.

11. Merhaba, 1-30 level arası level sınavlarına istenenleri ayrıntılı olarak bulabileceğim bir link var mı? Hani leveller inci ile otomatik olarak geçilebilir mesela?

12. DiKKaTKaNSeR*ŞRN bunu beğendi.
  13. Cevap için teşekkürler.

14. Koman

Koman User

Merhaba @DiKKaTKaNSeR*ŞRN ,

Sorunuzun cevabını @urtica_sp[Ñ®1] arkadaşımız verdiği için teşekkür ederiz.
    Verilen linkte gerekli bilgileri istenilen nesneleri bulabileceksiniz.

İyi oyunlar.

15. benim levelim 21. 17-1 güvenli limanda ortada bir ada var görev veriyor ama ışık tılsımı sahibi olmam gerekiyormuş. pazardan alamıyorum levelim yüksek olduğu için bunu nasıl temin edebilirim.

16. temin edemezsin.
    o görev elinde eskiden ışık tılsımı anahtarı olanların elindeki anahtarlarını kullanabilmeleri için yapıldı. elindeki anahtar bitince görev alınamaz.

17. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Siz 25. Seviyeye ulaştığınız zaman elinizdeki behemoth tılsımlarını, aslan yürekli tılsımına dönüştüreceksiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.