Korsanlık Sınavı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve The_Professionall tarafından 30 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İlginç deniz haritasını işinize yarıyor mu ?

1. Evet

50,0%
  2. Hayır

25,0%
  3. Kullanmadım Bilmiyorum

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20-30 level arası ile ilgili detaylı bilgi gerekiyor. betada oynuyorum. milletler topluluğu haritasına girmek istiyorum fakat tılsım istiyor. tılsım için güvenli limana gidiyorum görev yap diyor. iyi güzel. fakat behemoth tılsımı, ışık tılsımı falan bul diyor. pazara bakıyorum yok. nereden bulcam ben bunları?

2. EFE

EFE User

Betada pazar yeri açık behemont tılımı alınabiliyor şimdi aldım.

3. 30 level sınavını yapıcam. karkınos sıtemının ele geçirme puanı kaç?

4. Menetli

Menetli Guest

Selâm

15.000 puan yeterli olacaktır.

Saygılarımla.

5. 30 level görevlerinde vcma zalim batır diyor. bu sistem nasıl ve nerde çıkar?

6. 500 Tane Altın sırmalı sistemi kestiğiniz sıra çıkıyor hocam.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2017
    ArmageddoN bunu beğendi.
  7. 500 adet altın sırmalı kesince otomatik olarak haritaya atılır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2017
  8. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Konu cevaplandığı içi kilitlenmiştir. Cevaplarınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

9. 26 ve üstündeki levellerin kaçar kafatası istediğini öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

10. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

İstediğiniz bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

11. merhabalar, 16. seviye görevini yapıyorum hali hazırda ve görevinde neredeyse sonuna geldim fakat mesaj geldi simdi 5 dk içinde sistem yeniden başlatılacaktır diye deminden beri de geliyor zaten sorunum bu degil tekrar başladıgında oyun seviye görevimin akıbeti nolacak sıfırlanacak mı yoksa kaldıgı yerden devam mı edecek umarım sıfırlanmaz :(

12. 06BABA14

06BABA14 User

gunluk yapılan görevler hariç diger görevler hiç bir şekilde sıfırlanmıyor. merak etme.

13. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Konu cevaplandığı için kilitlenmiştir.

14. Görevde 100 taç teslim etmemi söylüyor. Görev bilgisinde ise ne kadar taç kazansam da hala 0x olarak gözüküyor. yani topladığım taçları kabul etmiyor. bu yüzden görevi teslim edemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

15. suskun.56

suskun.56 User

mevcut taçların varsa 100 geçıyorsa görevde nereye teslım edeceğinı yazıyor gıdıp o görev verıcıye teslım et

16. [​IMG] Oswald'a teslim etmemi söylüyor... Ama taçları kabul etmiyor

17. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @bydewil6116 ,

Zaten gerekli taçları toplamışsınız. Eğer kabul etmiyorsa oyunda çıkış giriş yapıp tekrar dener misiniz?

18. sonikaz

sonikaz User

Taçları teslim edebilmeniz için oswaldın yakınına gidin otomatik olarak alıcaktır.

19. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.