Korsanlık rütbesinin levele göre belirlenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 13 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Korsanlık rütbesi levele göre belirlensin mi?

1. evet, belirlenmeli

oy sayısı 4
    80,0%
  2. hayır, belirlenmeli

oy sayısı 1
    20,0%
  1. Ben korsan kralı ve korsan prensi gibi rütbelerin 15 level ışık tılsımı oyuncularına verilmesine karşıyım. Bilerek ve isteyerekten levelini 15'te tutup ışık tılsımında kasılan oyunculara bir yaptırım uygulanması gerekir. Bana göre en büyük yaptırım ise korsan rütbelerinin levele göre belirlenmesidir. Mesela korsan prensi olmanın koşulu; gereken rütbe puanı ve 16 level olma, korsan kralı olmanın koşulu; gereken rütbe puanı ve 20 level olma. Bu şekilde bir uygulama olursa belki 15 level arkadaşlarımız gemisini 20 level yapabilir; ya da bana rütbe gerek değil, ben kasılmama bakarım diyebilir :)

2. ..ROYAL..

..ROYAL.. User

sa sayın admin korsan prensi olmak için tp nin ve elit puanın oratalama kaç olması gerekiyo bana değer rütbenin altına yazıyo dmeeyin bn diyorumki korsan prensi için kaç elit puan kaç tp gerekiyo

3. Kardesim bu oyunculara gore belilenen bir puan sistemidir ep ve tp ye gore belirleniyo