Korsan ve Diger Sorunlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MetalWillNeverDie tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Günlerdir devam eden korsan sorunu var bildiğiniz gibi ancak yani sıra gülle alırken girdikleriniz geçersiz hatası da var sohbeti kapattigimizda tekrar açılıyor ki zaten sohbet açıldığında selam vermeye korkuyorum hemen kick ardindan ban yiyorum sürekli bir pürüz var oyunda yani sabah saatlerinde sürekli res geliyor hic mi bir sey değişmez anlamıyorum en ufak bir saygısızlık yok demek istediklerinde ancak bazen sorunlar gına getiriyor. Adminler moderatorler sizden istediğim iletirken sorunları kaç kişinin şikayetçi olduğunu da söyleyin ya da başka bir şey yapabilirsek söyleyin onu yapalım olacak gibi değil gerçekten artik bir şeyler değişmeli bence.

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2014
    PLATINIUM70 bunu beğendi.
  2. Selam

korsan sorunu bilinmektedir ve çalışmalar devam ediyor umarız en kısa sürede çözülecektir. diğer sorunları not aldım gereken birime iletilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.