Korsan Sayısını Arttıran Unsurlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ShevaB tarafından 5 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShevaB

ShevaB User

Arkadaşlar merhabalar,

Elimden geldiğince korsan sayısını arttırdım,zırhları,pala,tabancaları fulledim. Bunun sayesinde çok iyi para kazanıyorum az öncede bir gemiyi ele geçirip yaklaşık 2m gelince bu konuyu açmak istedim.(üstelik hep karşı taraf patlatıyor baya eziğim bu çar yeni asıl çar 1 yıldır banlı tr3de )

Neyse benim sorum şu ; şuan korsan sayım 380 bunu daha nasıl arttırabilirim?ayrıca toplam dp ve sd değerlerimi nasıl arttırabilirim? mümkün olduğunca korsan sayısını arttırabilecek tüm unsurları yazarsanız çok memnun kalırım.

Merak edenler için korsanlarımın toplam DP değeri: 88401
    Korsanlarımın toplam saldırı değeri:5492

Arkadaşlar size tavsiyem bu işe önem verin. ben bu şekilde günde 5-6 gemi ele geçirerek ki çoğu benden kat kat daha güçlü ve yüksek rütbeli, çok iyi para kazanıyorum.

2. gel bni ele geçirr bakalım ne olacak kaç para bırakacan?

3. ShevaB

ShevaB User

zelforen-tr arkadaşım niye meydan okuyorsun ? gel tr3 de 1 ay sonra çarımın banı açılınca kapışırız. burda ki çarım kötü farkındayım fakat millet ele geçiremiyor ben napayım. soruma cevap arıyorum ben kavga değil. sen kavga arıyorsan yanlış yerdesin

4. ShevaB

ShevaB User

bu forum ne kadar pasif 1 saat oldu cevap yok :((

5. sana tavsiyem gemindeki güverteleri kristallendirmen dir böylece kristallendirdiğin güvertelerede korsan yerleştirebilirsin.

6. ShevaB

ShevaB User

el capone sürekli pır kasıyorum , 10 dkda 1500 kadar inci geliyor onlarıda sandıkta kullanıyorum. şuana kadar hiç ıskalamadım 2bin gülle garanti geliyor. ekstradan da itemler,pet yemleri filan. yani elit gülle kasıyorum. şuana kadar 13bin patlayan, 2bin fosfor,5bin şarapnel,2bin güçlendirilmiş kastım ayrıca baya bir mojo . ( son 1.5 -2saatte)

taktiğim yukardaki gibi. tr3de ki asıl çarım açılana kadar bunda takılıyorum öylesine. tr1 baya zormuş çok gemi var. böyle kasılıcam daha 2-3 hafta daha

konuya geri dönersek , elit güllem yok 6 tane basit güvertem var. elit zor iş. tr1de en az 20m diyorlar o da gece vakti.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kristal nimeti ile, güvertelere korsan yerleştirerek , level 3 Commander alarak ayrıca yetenek ve kalelerden ilgili kısımları kullanarak ele geçirme değerinizi ve ele geçirebileceğiniz altın miktarı oranını arttırmanızda mümkündür