Öneri Korsan Rütbelerine Özellik

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ☾☆_DЄηİz*βΛβΛ_☾☆ tarafından 27 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gemi solundaki rütbelere özellik eklensin mi?

1. Evet, eklensin.

2. Hayır, eklenmesin.

3. Kararsızım.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Oyunun ilk gününden beri olan gemi solundaki rütbeler aradan yıllar geçmesine rağmen görüntüsü dışında hiç bir özelliği yoktur. Bildiğim kadarıyla toplam 20 adet rütbe mevcut. 20 rütbeye de özellik eklenebileceğini düşünüyorum. Örneğin lig sisteminde 4 adet lig mevcut ve her ligin ayrı buff özelliği var. Buna benzer bir şekilde gemi solundaki rütbelere getirilebileceğini düşünüyorum. Bu sayede oyuna yeni bir hedef daha eklenmiş ve rütbeye oynamayı seven insanlarında emeği sadece görüntü olarak geri dönüş olmamış olur.
    (Gemi sağındaki savaş rütbesi 45 adet olduğu ve sürekli artmakta olduğu için konuya eklemedim.)

Yasir2358 bunu beğendi.
  2. yumi

yumi User

bu fikire şu şartlarda katılabilirim. azalan ödül sistemine bonus haritalardan (ücretli ücretsiz tüm bonus haritalar.) oyuncu - ye geçtiği anda dalga ödülleri sıfırlanacak yani ödül sıfır olacak hatta etkinlik sıralama puanıda alınamayacak hatta ve hatta tüm görevlerin ödülleride azalan ödül sisteminden etkilenecek.bu şartlarda bazı gemilerle rekabet edebilme olasılığımız artabilir.

3. Yasir2358

Yasir2358 User

Katılıyorum milyonlarca inci ve binlerce saat harciyoruz rutbemizi gelistirmek icin bu sadece goruntude kalmamali, harcadigimiz emegin karsiligini oyun icinde faydasini gormek guzel olacaktir.

4. Her ay sıfırlansın tp ve elit puana göre her ay rütbe verilsin bence mantıklı ve her ay rütbeye göre de bazı buflar eklensin veya bazı itemler verilsin kolay gelsin ...

5. tonyugug

tonyugug User

saçma bir öneri sundun adamların 10yıllık emekleri ne olacak her ay sıfırlanacaksa

6. Katılıyorum lig sistemi gibi olması saçmalık olurdu. Uzun vadeli yarışma bir nevi orası

7. korsan rütbelere özellik gelmesi şart yeni başlayan oyuncularla bir farkımız olmalı.Rütbe şuan sadece görüntüden ibaret bizim için işleyiş önemli..

8. eğer böyle bir şey gelecekse serverlerde rütbe kısıtlamasının kalkması gerekir bp de kısıtlama yok herkes belli bir puan kastıktan sonra saçma veya bomba alabilecek duruma geliyor ama rütbelerde durum farklı eğer rütbelere de belli bir puan sınırı gelirse neden olmasın oyuna rekabet de katar ama 6 sene önceki gibi herkes madalyon rütbesiyle dolanması da hoş olmaz benim rütbem korsan baronu işime gelir :D

9. öneri güzel ancak bunun yanında oyuna her ay lig sıralaması gibi tp sıralamasının gelmesini isterim çünkü oyunda neyin ne kadar tp verdiği oldukça karışık o yüzden oyuna gizem gelecektir , her oyuncunun npc kesmekteki amacı değişmiş olup kesilmeyen npclerinde kesilmesine yol açacaktır.