korsan lordu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FíRê§pé³Ð[ÐîþLø]⋆53⋆ tarafından 7 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik npc leri hangi haritalara atacak acaba ? Daha doğrusu 5 level ve altına atacak mı ? :)

*FREE*TAKILIR* ve macellan1903 bunu beğendi.
  2. mamı_55

mamı_55 User

Önceki senelerdeki etkinlik açıklamasında 7-20 aralığı yazıyor.

3. heaty

heaty User

Hollow :eek:yuk ile
    flare lord : havai ile
    pumpking : kabak güllesi ile vurulabilir denmişte demek istediğim;bu gülleler fazla hasarmı veriyor yoksa sadece bu güllelermi kullanılıcak ??

4. DELGADO*

DELGADO* User

Npcler 6lwl harita ve üstünden başlayacak böylece 5lwl acemi koruması olup 700k dp 400k vp full gemiler yararlanamayacak :D :D (bilgim yok dikkate almayın)

5. tentakle kesmeye devam sayın 5 level arkadaşlar.. Size yönelik bir etkinlik değil sizin umudunuz 30 leveller geldiğinde level farkı artacağı için etkinliklerin hepsinin istediği şekle dönmesini bekleyiniz :D

6. DELGADO*

DELGADO* User

Bu açıklama sadece ön bilgi gibi olmuş bence daha açık bir şekilde etkinlik günü s.s.s. yapılabilir.
    Pek açıklanacak bir şey yok ama?

7. benim bildiğim istenilen gülleyle vurulmadığıydı fakat belli mi olurr ;)

8. DELGADO*

DELGADO* User

Bu npc ler tek kişi kesilebilirmi yani sayısı bol dp si makul mü yoksa topluca kesilenlerdenmi

9. serverlar birleşmeden önce amerika tabanlı serverlar geç birleştiğinde bu etkinlik bize çıkmıştı ve fly tasarımını tek başıma vurmuştum 250k inci ve 500 kristal almıştım

10. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

hocam bunların canları kaç biliyomusun hatırlıyormusun ?

11. giderek arttığını hatırlıyorum dostum fakat tam sayı olarak hatırlamıyorum

12. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ilk gün istediğiniz gülleyi kullanabilir (altın,inci cephane fark etmez),diğer günler elit cephane atılacak ve bahsedilen cephane türleri ekstra hasar verecek.

heaty bunu beğendi.
  13. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Cevap için teşekkürler. Belirtilen gülleler daha fazla hasar vermektedir.

İyi oyunlar

14. Enesç

Enesç User

5lvl için npc olucakmı ?

15. camcık54

camcık54 User

Selam Korsanlar 9 Şubat saat 12:00'dan LST itibaren Korsan lordu etkinliği başlayacaktır. Etkinlik geçen seneki ile aynıdır sadece ödüller değiştirilmiştir.Yani Arkadaşlar geçen seneki nasılsa Buda öyle olacağı yazılıyor sadece ödüle değişiklik olacağı yazıyor .

16. Olmucak :( 5 leveller ağlıyor :)

17. Bu etkinlikteki tasırmların resmini bulamadım. Tasarımları yayınlayabilir misiniz?

18. mamı_55

mamı_55 User

19. Enesç

Enesç User

Kardes benim gemi iyi birşey olsa zaten lvl atlarim acemi koruma gidiyor sürekli batiriyorlar

20. bunların canları ne kadardı kardeş geçen sene

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.