Korsan Lordu Etkinliği

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ρѕм tarafından 21 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SİZCE?

1. EVET KATILIYORUM

89,5%
  2. HAYIR KATILMIYORUM

10,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. ρѕм

ρѕм User

Senede bir çıkan bu etkinlikte bu sene gelen tasarımlar bana yetersiz gibi geldi.Zaten nadir çıkan bu etkinlikte daha eski ve daha güzel görünüme sahip tasarımlar verilmesi oyuncular için daha iyi olucaktır.Çıkan tasarımlardan biri ışık tılsımı gemisi bir diğeri serpertin zaten bu tasarımları etkinlik ve tılsımdan rahat rahat alabiliyoruz.Daha özen gösterilmesi dileğiyle

2. Kesinle daha eski daha nadir bulunan tasarimlar cikmali kullanabilecegimiz (cunku baska yoldan alamiyoruz tasarim karaborsaya koymuyorsunuz etkinliklerde cikartmiyorsunuz susluk mu dursun tasarimlar bi cagre bulun ya)

Son düzenlenen: 21 Kasım 2018
  3. Merhaba sayın yetkililer bu etkinlik hakkında cidden birşeyi çok merak ediyorum etkinlik tasarım etkinliği bu çok güzel bişey bizler için evet ama ben buradaki şu amacı daha çok merak ediyorum. Bigpoint seafight ekibi acaba bu etkinligi cidden tasarım eventti olarakmı düşünüyor yoksa oyuncularla dalga geçme amaçlımı düşünüyor Sayın yetkililer lütfen bu yazdıklarımı iletirseniz üstlerinize hepimiz için umuyorumki çok iyi olucaktır sonuçta sizlerde bir oyuncusunuz.. bizi düşünmesenizde en azından biraz kendinizden yola çıkın Bu etkinlikte bence tasarım yok neden yok derseniz seafighta o kadar güzel tasarımlar var ve bir çok oyuncu bu tasarımları almak için eminimki elinden geleni yapıcaktır ama ısrarla seafight ekibi bu tasarımları vermemekte sonuçta bu bir tasarım verin kim hangi tasarımla oynamak istiyorsa oynasın yani insanlar oyundan zevk alsın sonuçta tasarımlar kimseye güç veya benzeri gibi bişey vermiyor sadece görsellik amaçlı ve bu seafight acısındanda iyi olucaktır ne kadar güzel görsel o kadar iyi degilmi sizce? ama tasarım evettinde cıkıcak tasarımlara bir bakarmısınız ışık tılsımında verilen gemiyi bile tasarım eventinde TASARIM VERİYORUZ diye koymuşlar bu tamamen saçmalık cidden ya bu event tasarım eventi olarak koyulsun yada tasarım vermeye niyetleri yoksa bu eventti kaldırın oyuncularla dalga geçmenin manası yok.

4. Merhabalar öncelikle arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum lütfen konuyu rapor edebilirmisniz üstlerinize hakikaten çıkıcak tasarımlar çok yetersiz daha nadir ve daha eski tasarımlar var aldığımız yeni tasarımlar zaten depoda süs olarak duruyor seafight tasarım vermeye niyeti yoksa bu etkinlikte tasarım verme degil tasarım alma etkinligi yapabilir zaten yeterince boş tasarım var en azından bi kaç tanesini geri verir kurtuluruz bune ya zaten yeterince çöp var daha fazla çöpe gerek yok yeter. lütfen rapor edin tekrar konuyu hiç memnun degiliz bu konu hakkında...

5. ρѕм

ρѕм User

Tasarım etkinliğinde sunburst koymak baya mantıklı zaten çok nadide ve alınması imkansıza yakın....
    Her zamanki seafight ne yapmak istediği hiç belli değil saçma şekilde devam eden etkinlikler.Senede bir etkinlik çıkarır tasarım alınsın diye onada saçma tasarımlar ekleriz olur biter mantığı.Tabi eski nadir tasarımları eklemezler onları paralı karaborsaya koyarız para kazanırız mantığı ile devam.

6. Yukaridaki dediklerinize harfi harfine katiliyorum adminler bi cözum bulalim @Bigpatron @Menetli

7. resil

resil User

Katılıyorum

8. resil

resil User

Abi aylik korsan lordu etkinligi olsun çıkacak tasarimlarida anketle oyuncular belirlesin @Cins sende global serverde oynuyorsun bu yazdigimi herkes kendi formunda yazsin

9. resil

resil User

Abi aylik korsan lordu etkinligi olsun çıkacak tasarimlarida anketle oyuncular belirlesin

10. resil

resil User

11. Aaa niye öyle diyorsunuz Sunburst tasarımını almak çok zor Şahsen ben senelerdir ugrasıyorum alamıyorum iyiki böyle bi etkinlik cıktı inş alırım saol Seafight

12. Evet kesinliklikle katılıyorum.Hellhammer ve yanan hollandalı gibi bir sürü güzel tasarımlar var iken böyle şeyleri konuşmak....

13. Bi bonus tasarımı, altın yelken tasarımı falan olsaydı keşke. Katılıyorum, Sunburst için level 15'de kaldım ben şimdi boşa gitti malesef. Aslında Sunburst yerine Amaterasu gemisinin tasarımı olsaydı iyi olabilirdi.

Son düzenlenen: 21 Kasım 2018
  14. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

ışık tılsımı için level 15 tarihte kaldı halen çıkmadınız mı yukarılara :) insan bıkar ya 15 lvl. de bir tasarım için beklemek bana saçma geldi.

15. bu gelecek olan etkinlik tam anlamıyla rezillik verdiği tasarımlara bak ışık gemisi etkinlik tasarımı korsan kralı (idare eder) son tasarım ne elit kilimatu yaklaşık 2 ay önce bunu para ile yağmacı ödülünde çıkardınız 2 ay sonra etkinlikle beleşe mi dağıtacaksınız ışık gemisi ne oyunda yüzlerce belki bine yakın tasarım var bunların arasından seçe seçe ışık gemisini mi buldunuz zaten milletin gemisindeki taşlar en az 22-23 seviye kimse taş işin tasarım kovalamaz ne var şurda eski tasarımları koysalardı ne olurdu illa hellhammer falan olsun demiyorum ama düz gitmeyen oyunun ilk yıllarına özel çok tasarım var ice pearl red saint gibi neden bunlar gelmiyor

16. red saint green saint ice pearl bonus cd gemileri magellan riptide Aurora Borealis bu gemiler dururlen neden saçma sapan gemiler gelir onu bir türlü anlamıyorum