Konularımızın Yetkililere İletilmesi Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve recvol tarafından 28 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. recvol

recvol User

Benim bir önerim olucak bizler burada yetkililere iletilsin diye konu açıyoruz ama iletilip iletilmediğini kontrol edemiyoruz benim önerim ise burada sadece moderatörlerin kullanabileceği bir forum bölümü açılması ve bizim iletmek istediklerimizi buradan takip etmemizin sağlanacağı bir bölüm kurulmasını talep ediyoruz ve bu sayede tekrar tekrar aynı konuların açılmasınıda önlemiş oluruz

2. Heartware

Heartware User

merhaba;

Bence gayet güzel bir çalışma olur aslında. Modlar haftalık yada hangi periyotlarla iletiyorsa bizlerle paylaşmaları daha tatmin edici olabilir katılıyorum

3. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bizler tarafından raporlarımıza eklenmiştir dediğimiz bütün konular haftalık olarak Merkez Ekibimize iletilmektedir.

Saygılarımla.

4. Heartware

Heartware User

Sayın mod

Biz iletmiyorsunuz demiyoruz yanlış anlama olmasın iletilen raporların bir konuda bizler ile paylaşılması uygun mudur diye sorunuz var

5. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konuyu üstlerimize ilettim.

Saygılarımla.

6. Heartware

Heartware User

Teşekkür ederim

İyi görevler
    İyi oyunlar

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Şirket içinde olan yazışma, rapor yada buna benzer şeylerin sizler ile paylaşılması mümkün değildir. Sizler ile paylaşılması gereken birşey olduğu zaman zaten genel bir duyuru ile herkes ile paylaşıyoruz.

Saygılar

☆вöятєçιηє☆ bunu beğendi.
  8. recvol

recvol User

konu şirket içi meselesi oldugu için ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler sayın bigpatron iyi çalışmalar

9.  
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.