Konu kitlenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve La_Scorpio_Rego tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Siz çok acemisiniz sanırım moderatörlükte. Konu öyle kafanıza göre kitlenmez öncelikle sorunlar çözülür öyle kitlenir. Çok acemi bir ekibiniz var hem support olarak hem moderatör olarak tek bildiğiniz konu kilit konu kilit konu kilit..

Sana sorunlar gelir sende sorunları iletirsin. Hep şunu yapıyorsunuz siz supporta, support başka yere sonra da sorun çözülmüyor haliyle zaman aşımına uğratıyorsunuz.

En son kitlediğiniz konuda her istediğin olacak değil demişsin. Hayır kardeşim olacak ben zaman veriyorum sizin hatalarınızdan dolayı kazançlarım kayboluyorsa herşey istediğim gibi olmak zorunda. Ben haketmediğimi sizden istemiyorum, hakettiğim halde kazanamadığım durumu bildirip ödülümü istiyorum..

Sorunu çözceksiniz kardeşim

jokerrmurathan bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

'Sorunu çözeceksiniz kardeşim'

Böyle bir sey mümkün değil. Biz de sizler gibi oyuncuyuz ne programci ne de yazılımcı. Diğer yetkilimiz size gereken cevabi vermiş, dolayısıyla konu kilitlenmiş. İster kabul edin ister etmeyin kendisinin dedigi gibi tekrar supporta yazmayi denemelisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.