Konu Kilitlenmiş Cevaplarınız Cevapsız Kalmasın

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ⚔️Č¡ηŚ⚔️ tarafından 28 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seni Filomda Göremiyorum :)

Ben kimlerin ne yaptığını Gayet iyi biliyorum sen Fazla takılma bunlara sene 2018 de kalmışsın sanırım biz 2021 e giricez 5 gün sonra haberin olsun bu arada Git 236590 idli gemiden başla bunları sorgulamaya sen sonra burada devam edersin 2018 den anlatmaya :) Herhangi birine yaranma BENİM İŞİM degildir ama sanırım CEVABIM senin çok zoruna gitmiş KİNDEN bahsediyorsun öyle birşeyde söz konusu değil BURASI bir oyun platformu benim için ben oyunuma bakar geçerim ama SENİN gibi yarası olan gocunur burda böyle hiç bir kelime kullanılmamışken sana karşı devam edebilirsin:) Bu arada TÜRKİYE Olarak bir nick mevcut zaten bulunmakta farkındaysan söylediğin gibi bişey göremiyorum ben yorum yapmak için sadece yorum yapmışsın yarası olan gocunuyor işte dediğim gibi ( bu arada ben cezamı çektim zaten seni 2021"e davet ediyorum güzel bi yıl olucak diye umut ediyorum herkes için hayırlısını diliyorum... )

£rdem bunu beğendi.
  2. £rdem

£rdem User

adam pushıng yaptı gemısının bp sı alındı ama ADAM sıze vura vura tekrardan bp de geçtı utanın bence ! senın yaran bundan bence bende senı 2021 e davet edıyorum gıremıyorsan ittirelim :)

Son düzenlenen: 28 Aralık 2020
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kişisel sorunlarınızı lütfen başka platformda halledin.

Star bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.