konu kapatma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 1 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AKHILON

AKHILON User

@Bigpatron konulara kilit vurmayın ki cevap verme hakkım doğsun madem biz iftira atyoruz ben kanıtlamaya hazrm sizde hazırsaznız buyrun hadi o hesaplara girin sisler ve ejderha ateşleri nerden geliyor bakın bu zamana kadar hangi serverda hangi gemi aylar boyunca günde 100 tane sis atabilmiş hadi gösterin bana bunuda geçtim geçtiğimiz aylar içerisinde cnl_gezgin ile bi arkadaşım bizzat görüştü ve bu sislerin kendisine bigpoint tarafından yüklendiğini söledi alın size iftira hem bizi karalıyorsunuz iftira atıyorsunuz diye hemde gerekli olan hiç bi girişim ve açıklamada buluunmuyorsunuuz biz oyunculara yalancı diyorsunuz 1 kişi 2 kişi değil bunu gören tüm server siz bizim şikayetlerimizi resmen gözardı ediyorsunuz çünkü bu gemilere o itemlerin yüklendiğini siz bizden daha iyi biliyorsunuz saygılarımla.

Gangsta53 ve RuH-_-ADaM bunu beğendi.
  2. RuH-_-ADaM

RuH-_-ADaM User

sence böyle bir şey yapabilirler mi? onlar torpilli gemiler, her şey serbest :)

3. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

önceki başlığını da okumuştum inşallah yazdıkların dikkate alınır