Konu Kapama(salma omurga)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve JUDGE*DARKLORD*2[o9] tarafından 13 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lütfen konu kapatmadan önce soru soranın cevabınada bakın.cevap verip konuyu kapamayın.belki cevabınızda kendisi tatmin etmeyen cevaplar vardır.forumda birsürü yazı var efendim gemide çok gülle varsa etkili oluyor bu salma omurga vsvs.
    ben bunda 3 geliştirme yapacağım inci harcıyacağım.cevabınızdan tatmin olduğumda teşekkür ederim konuyu kaparsınız sayın EmirülErdem.
    saolun gemi hızına etkide bulunur gidiş süresi kısalır diğerlerinden bi farkı yok demişsiniz.
    ama normal şartlar nedir bunuda sormuştum bu konuda bilgi vermediniz.nedir bu normal şartlar?

Son düzenlenen: 13 Eylül 2014
  2. en son yapılan ams güncelleştirmesinden sonra artık gülllelerin bir ağırlığı bulunmamaktadır. geminizin hızını arttıran unsurlar bulunmaktadır. kaleler ( salma omurge, dümen bodosloması) yetenek ( legba yolunda rüzgarın arkadaşı.) , 3 adet yelken ( 5.seviye ) , hız puanını etkiliyen tasarım ( telemachos karaborsadan satın alınmıştı veya meksika tasarımı ödeme/gemi tasarımları bölümünde bulunan gemi tasarımı. +49 hız vermektedir.) son olarakta bonus harita, yengeç,libra,leo gibi haritaları oynuyarak kristal nimeti kazanabilirsiniz kristal nimeti de %10 hız arttırır geminizde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.