Konfirügasyon Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kral*-* tarafından 11 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral*-*

Kral*-* User

aldıgımız ödüller eski sistemde olup konfirügasyon menüsünü eklenip isteyen istediği yere alıp istedigi gibi genişletip görmek istediği yere koyabilirse çok daha güzel olur mesela sana saldıranlar gibi yada daha net buff ların oludug kısım gibi bunu fikir havuzu ve önerilere de yazıp supportada atacam sizde kafanıza yatarsa biraz destek olursanız en kısa sürede çözeriz bu durumu

therapzone bunu beğendi.
  2. Kral*-*

Kral*-* User

aldıgımız ödüller eski sistemde olup konfirügasyon menüsünü eklenip isteyen istediği yere alıp istedigi gibi genişletip görmek istediği yere koyabilirse çok daha güzel olur mesela sana saldıranlar gibi yada daha net buff ların oludug kısım gibi bunu fikir havuzu ve önerilere de yazıp supportada atacam sizde kafanıza yatarsa biraz destek olursanız en kısa sürede çözeriz bu durumu

3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

İletiriz tabiki ama aynı konuyu birçok platforma açmanıza gerek yok. Ben fikir havuzu ve öneriler kısmında ki konunuzu iletiyorum şuanda. Genel sorular kısmına da aynı soruyu sürekli açmışsınız. Normalde ban sebebidir bilginiz olsun. Ben bilerek yaptığınızı düşünmüyorum. Lütfen daha dikkatli olalım.