Konfeti Cephanesi Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve mısfıts tarafından 19 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Merhaba,
    Oyuncuların belirtmek istediği şey şu efenim mojo atarken sürekli basıyoruz ama bi yerden sonra nedense basılmıyor takılıp duruyor oyunda mojo atarken bir lag mevcut çoğu oyuncuda bunu gerekli merceğe bildirmenizi arz ederiz.

2. CABBAR.TR

CABBAR.TR User

aynen flas ile alakası yok 100 100 atarsak donmuyor ama 10- 25-50 şeklinde atılırsa donuyor yenilemek gerekiyor

3. 1 milyon inciye güverte vermedi el insaf
    yahudi sistemi deyincede ban atıyosunuz
    ırkçımısınız siz :)

4. ısrarla beni yalancılıkla aşalamaya çalışan suport
    Merhaba,

Ele geçirmeye çalştığınızdaki değerinizi size atıyorum. Sizin yazdığınız gibi hiçte 28 bin değil.. 18600 dolayısıyla ele geçiremezsiniz.

attackerCombatValue:18600
    defenderCombatValue:20000 yorum sizin paramızla oyun oynuyoruz adminlerin suportların oyuncularla iletişimleri

5. 〤goldenrac〤C¤, öncelikle yazdığınız yer sizin konunuzla alakalı değil.
    ayrıca yeni konu da açsanız size buradan yardımcı olamazlar. sizin ele geçirme değeriniz karşıdakinden yüksek olmalı ki ganimet elde edebilesiniz. aksi halde ele geçirdin yazıyor fakat hiç ganimet alınmıyor. ayrıca 30.000 ele geçirme değeriniz olsa 2 yada daha fazla kişi elegeçirme işlemini aynı anda yapsa hangisinin elegeçirme değeri yüksek ise o ganimeti alır. yeni çıkan sandall çok faydalı bu konuda.

6. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

selamlar,
    öncelikle bir yanlışı düzelteyim eski ismi mojo güverte idi. şimdiki ismi vudu güverte oldu.

aruba kazanında takılma bendede bazen oluyordu, sorun geçmişi temizledikten sonra ortadan kalkıyor,
    önceden x1 - x2 - v.s. vardı onu kaldırdılar, fazla item çıkıyor diye, bu yüzden attığınız her mojo bir item anlamındadır.
    vudu güverte için de size önerim 100 lük şekilde atmanız, tahmini 14 atışta ( 14*100 ) vudu güverte çıkıyor, ve çıktığı zaman temizleyip tekrar atmaya başlayın bu sayede daha çok güverte sahibi olursunuz.
    not vudu güvertenin her gün çıkacak gibi bir kaidesi yok, kimileri buna şans desede ben buna inanmuyorum. itemlerin çıkış günlerinin olduğunu varsayıp öğle atıyorum. çıkmazsa fazla atmayın demekki o gün sizin gününüz değil. :)

7. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Güzel Totem :) :D

8. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

21 seviye tamir taşı var farklı tasarımda savaş gemimde tamir olurken tamir tasarımını seçiyorum tamir olma hızında ve miktarında değişiklik olmuyor,
    tamir taşının takılı olduğu tasarımı seçip f5 çekersem tamir hızı ve miktarı değişiyor
    bilinen bir sorun mudur??

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @K~L~A~U~S ,

Bu konuda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Lütfen hesabınızın incelenmesi için destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

10. Aerials

Aerials User

tüm paramla gülle aldım sonra bir baktım - 199 milyon nasıl oldu bu ya bir el atın şu hataya

level atlayacağım eksi para olduğu için görevi alamıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Şubat 2018
  11. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Sorunuzu daha açık olarak yazarmısınız.

Saygılarımla.

12. Aerials

Aerials User

1 milyar altınım vardı o sırada biri benim gemimi ele geçiriyordu para boşa gitmesin diye tüm paraya gülle aldım sonra ana ekranda -119 milyon para gözüktü ( yukarıda 199 milyon demişim yanlış hatırlamışım) şimdi gemi vursam da - paradan düşüyor yani 0 a ilerliyor. bunun sebebi nedir acaba?

13. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Hesabınızın incelenmesi için Destek(Support) Ekibimize mesaj atarmısınız.Buradan birşey söylemek yanlış olur.

Saygılarımla.

14. Aerials

Aerials User

tamam. teşekkür ederim yardımınız için

15. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Rica ederim iyi oyunlar.

Saygılarımla.

16. merhaba ele geçirme görevlim korsanlarım var ama ne kanlı diş bişey veriyor ne normal oyuncular ele geçiriyorum kırmızı yanıyor tuş ama bilmemkimin gemisini elegeçirdin diyor sadece hiç bişey vermiyor bir kaç gündür bu şekilde kanlı dişten taç da alamıyorum
    neden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz ? kanlı dişi batırdığımda sadece altın veriyor

17. ele gecirme görevlisi korsan donanım olması lazım

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Sistem gemilerini ele geçirebilmeniz için, ele geçirme değerinizin sistem gemisinin değerinden fazla olması gerekmektedir. Lütfen ele geçirme görevlinizi, deponuzda bulunan korsan ve donanımlarınızı ve ele geçirme değerinizi kontrol ederek tekrar deneyiniz. Hesabınızda herhangi bir sorun görünmüyor ise ve ele geçirme yapamıyorsanız lütfen hesabınızın incelenebilmesi için destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

19. Cnk.

Cnk. User

Karaborsadan havai fişek az az alabiliyordum şimdi tamamen kalktı karaborsadan sebebi nedir?

20. ozican2525

ozican2525 User

Karaborsadan havai almanın bir sınırı bulunduğundan dolayı alma limitiniz dolduktan sonra karaborsadan kalkmış oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.