Kolombüs günü 2016

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve *Merciless* tarafından 4 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Patriarch Kolombüs
    • Elit gülle ile vurulabillir
    • Verdiğiniz hasara orantılı inci kazanma şansı
    • En çok hasar ve son atışa kristal kazanma şansı
    • En çok hasara ve son atışta tasarım verme şansı(Tasarıma sahipseniz 20 kristal)
    yani vermeyebilir öyle bende kesiyorum full baştan sona ama tasarım vermiyo kristal veriyo :) şans...

2. Napcaksınız tasarımı zaten ya birinin üstünde haç var ötekinin güneş diğerinin bulut bi diğerinin ot çöp. Ne güzel attığınız güllenin maliyetinin üstüne biraz da inci alıp 40ar 50şer kristal kasıyosunuz :D

яoтαsız bunu beğendi.
  3. arkadaşlar bu etkinlikde 2 tür gemiye rastladım biri klasik kolomb diğeri kırmızı beyaz yelkenli bi npc ikisinide kastım güzel bişey vermedi kasmamdaki amaç tasarım veriyodur diye kastım yukarıda kasılan arkadaşlar tasarım mı veriyo incimi veriyo bilen varsa söyleyebilir mi

4. Aslında etkinlik duyurusunu okusanız bumu sormanıza gerek kalmazdı ama ben yinede cevap vereyim. Seafightın tüm etkinlikleri için geçerli nerdeyse bu durum. 2-6 arası haritalara özgü tasarımlar inci vermez. Tüm etkinlik gemilerinden tasarım kaxanma şansınız var ama düşük bi ihtimalle. Sorunuzun cevabı da evet 7+ haritalardaki npcler şanslı iseniz tasarım, ayrıca inci ve kristal veriyor

Son düzenlenen: 9 Ekim 2016
  5. asıl ilk 6 levele daha fazla inci verilmesi lazım çok saçma

6. 5 levelde bekleyenlere level atlatmak için yapılan bi sistem

яoтαsız bunu beğendi.
  7. bu konu başlığı altında sitem edecez yetkililer okuyacakmı yani düzeltme yada iyileştirme diye bişey yokmu nye yazıyoruz buraya bi anlamı yok ya

яoтαsız bunu beğendi.
  8. tartışma konusu sadece yetkililere isteklerimizi iletmemiz için açılan bi konu değil aslında, burdan çoğu kişi hangi tasarımın hangi ödülleri verdiğini hangi haritalarda bulunduğunu öğrendi. Ama tabii ki yetkililerin cevap vermemesi kaynaklı neden burayla kimse ilgilenmiyor duygusu rahatsız edici. Burdan yetkililere seslenelim bari, gerekenleri yapıyorsanız eğer lütfen buraya en azından gönlümüze su serpmek için "Bize düşeni yaptık" yazın genel bi istek olursa :)

яoтαsız bunu beğendi.
  9. o kadar yazılan yorumları istekleri okudum hangisi yerine geldi yada dikkate alındı bence kendinizi yormayın derim beyler

TiryakiHasan bunu beğendi.
  10. Arkadaşlar La Gallega Kaç saatte bir atıyor ve ne kadar atıyor ? yoksa Zamansızmı atıyor atıyorsa kaç tane atıyor bilen varsa lütfen?

11. sürekli bulsak aslında saatini çözeriz belki ama olmuyo maalesef. ama ben 2-3 dk arayla 13/2 ve 13/1de gördüm. sanırım aynı anda birden fazla haritaya atılıyor

12. Bu Patrick Kolombus attıktan 2 3 dakika sonra 2 3 kere bulduğum oldu ama ard arda aynı anda birden bulmadım tek tek buldum belki colombus attığında olabilir benim düşüncem

13. olabilir bi deneyeyim şimdi

14. Hocam ben test ettim şansıma :D Colombusu attığı saniye yanımda la gallega ışınlandı yani olay buymuş

15. O da bir şey mi; etkinlik başladığı anda dibime La Gallega atmıştı, ama ben yukarıda bildirimi yazan amirali vurmak için ışınlanmıştım, şimdiki aklım olsa :D

16. gece 2 den beri belki 15 kez NPC spawn vaktinde online olup bi kez bile La Gallega'ya rastlamadım ya. Ben mi şanssızım acaba? Aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı?

17. mamı_55

mamı_55 User

Ben etkinlik başladığından beri ilk kez bugün gördüm 15:30 da attı

18. Sen naptın öyle ya :D haha

19. La Gallega'nın kıymetini bilmiyordum henüz o anda, şimdi amiral vurmaya tenezzül etmez La Gallega'yı mumla arar oldum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.