Kolombüs günü 2016

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve *Merciless* tarafından 4 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

her son atışa vermiyor onun farkındayımda arkadaş birden fazla son atış yapmış farklı zamanlarda o yüzden sordum garanti vermiyor tasarım onu biliyorum:)

2. yok ya etkinlik fasa fiso . yukarda attığı harita gözükmüyo nasıl bulacaz ? zar mı atalım napalım anlamadım ki

яoтαsız bunu beğendi.
  3. 2 Harıta yazıyo sadece gerı kalana atmıyormu anlamadım kı ben ? kaç kaç arasıne ne atıyor bır acıklasanız ıyı olur forum yetkılılerı ?

яoтαsız bunu beğendi.
  4. imatif

imatif User

bu ne ya bi tane npc kesmek için harita turlayıp duruyoz.doğru düzgün npc atın şu haritalara.

яoтαsız bunu beğendi.
  5. dedex02

dedex02 User

işte sorunda o yok öyle bi taş ne yapmam lazım

6. La Gallea buldum şuan kesiyorum 50 milyon canı var 20 milyon indirdim bitince yazıcam bakalım ne verecek

яoтαsız bunu beğendi.
  7. [​IMG]

16/2 haritasında 50.000.000 DP karşılığında (tek kestim) aldığım ödüller;

2016-10-07 06:12:01
    30 x Kristal aldın. Sebep: Ganimet.
    90341 x İnci aldın. Sebep: Ganimet.
    217177 TP (Tecrübe Puanı) aldın.
    30 x Kristal aldın. Sebep: Ganimet.
    La Gallega adlı oyuncunun gemisini batırdın.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Açıklamasını şöyle yapayım. Her etkinlik oyuncuların inci ya da gülle kasması için yapılmaz. Bazen zamanımızdan verir inci kasarız, kimi zaman inci verir ruh kasarız ve gemimizi item bakımından doldururuz. Kimi zaman da bu tarz etkinlikler ile tasarım almaya çalışırız. Bu bazen etkinlik sıralaması vesilesiyle olur, kimi zaman ise bu şekilde NPC keserek.

Oyuncular olarak istiyoruz ki 5 dakikada bir sistem tasarım atsın ve tüm oyuncular tasarımları kazansın. Ama anlamak istemediğimiz şey herhangi bir tasarımın herkeste olması ile kimsede olmaması aynı şeyler. Örneğin kac tanemiz son kış etkinliğindeki Skadi tasarımını kullanmaktayız?

Şahsen etkinlik ile kafamı yormuyorum, koordinatı gördüğümde ışınlanır sıkarım, sonra da normal oyunuma devam ederim ;)

Dalgacı***** bunu beğendi.
  9. mamı_55

mamı_55 User

15 levelim 16 altında bu şekilde npc çıkıyor mu 6-15 arasında. 3.haritaya indim buldum yukarıda kesenleri de duydum. ama kendi level aralığımda yarım saatte bir atanın dışında göremedim.

10. 57SİNOP34

57SİNOP34 User

15 levelim 7-3 de 20 mıllık npyı kestım 34 bın ıncı vermıstı banada çok nadir denk geliyorum tasarımlara

яoтαsız ve mamı_55 bunu beğendi.
  11. para yatırma amaçlı oyun tamir sorununa gelince aylar ca bekliyoruz para alacakları etkinlik olunca hemen itemler satılıyor

яoтαsız bunu beğendi.
  12. Sayın forum yetkilileri bu devam eden etkinlikte karaborsaya bufflar vb. şeyler gelecek mi yoksa sadece havai fişek güllesi ile mi etkinliği noktalandıracaksınız? @Bigpatron

яoтαsız bunu beğendi.
  13. MusaSOW

MusaSOW User

admınler ayıp valla npc bulamıyozkı tasarım alalım bu nasıl etkınlık ya attıgı harıta yazsın yada her harıtaya atsın

яoтαsız bunu beğendi.
  14. selami

selami User

öylesine bi etkinlik ortalama günde 3 4 saat oynayan birisi 2 npc ya keser ya kesememz e ne zevk alıcak ? npc arttırın biraz bu kadarda cimri olunmaz ki sanki para ödüyorlar bize alt tarafı npc sayısı arttıracaksınız

яoтαsız bunu beğendi.
  15. MusaSOW

MusaSOW User

onceden oyuncuların yazdıklarını onemseyıp etkınlıgın ıkıncı gununde arttırırlardı sımdı dalga gecıolar umurlarında bıle olmuyor 15lwl npcsını 1 kere gordum 2gunde onuda 7-8kısı kestık dogru duzgun etkınlık yapmadıgınız ıcın oyuncular oyundan soguyor savas bıle yapılmıyor artık

яoтαsız ve selami bunu beğendi.
  16. etkinkinlik gemileri levele göremi çıkıyor

17. Etkinlik oyuncuların eğlenmesi için yapılır ,sonuçta adı üstünde ''ETKİNLİK'' , ortasınını bulmaları lazım , ne çok inci ne çok malzeme , sadece bol etkinlik gemisi olsun uğraşalım zaman geçirelim eğlenelim ama 1 etkinik gemisini 4 saat sürede 1 kez görüyorsam bu insanı çileden çıkartır.

яoтαsız bunu beğendi.
  18. MusaSOW

MusaSOW User

ben 2gunde 1 kere gordum sen ıyı buluyon 50mıllık olanı

яoтαsız bunu beğendi.
  19. tamam tasarımları az kişi alsın da 5-6 saat dolaşıp 1 tane gemi görmemek nedir yaa

яoтαsız bunu beğendi.
  20. bu veteran ve üstündekiler üst haritalardamı çıkıyor?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.