Destek KOLAY TASARIM VE MÜCEVHER ELDE ETME

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BesKaza tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BesKaza

BesKaza User

DUYDUĞUMA GÖRE AĞUSTOS TARİHİNDE CRYSTAL QUEEN - elcano gibi tasarımlar 500bin altına satıştaymış.
    Bu tekrar olur mu? Olmazsa teklifle alabileceğimiz tasarımlar gelicek mi?
    Tek istediğim şu elit tipinden kurtulmak geminin özellik vermesi umurumda değil.

Birde ben bu mücevherleri nereden buldum bilmiyorum ama nasıl mücevher bulabilirim?
    NPCden felan düşüyor mu?

2. Mücevheri etkinliklerden elde edebilirsin ya da mücevher satışı yapılır.

Gecenin~Öfkesi ve ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  3. BesKaza

BesKaza User

peki ya tasarım?

4. Teklif ile alınan tasarımlar eskide kaldı. Birdaha böyle birşey yaparlar mı bilmiyorum ama tasarımlar artık etkinliklerden elde ediliyor.

5. BesKaza

BesKaza User

Hadi ya.. Tek istediğim ufakda olsa bi tasarımdı neyse teşekkürler...

6. BesKaza

BesKaza User

ŞUAN X3 VAR İNCİ ALAYIMMI 30BIN ALICAM 90BIN GELICEK? KARARSIZIM

7. Bence ganimet kesesi satışa çıkarsa ondan alırsın 10 tlye hasar taşı dp taşı çıkarsa tasarım almış gibi olursun. Inci çekme işine gelince ben gemimde hiç hız yokken katlayıcım vardı saatte 8 bin inci 50 mojo geliyordu. Tabi 5 levelden düşük isen 1 lerde rahatça toplarsın server kalabalık ise

8. Gemini biraz geliştir sende çok rahat alirsin etkinliklerde tasarım

9. _memoli55_

_memoli55_ User

bende o gemiden aldım hatta 2 tane birisi locotust ve crastteeen quen var bende 500bin altına aldım hatta