Köpek Balıkları Burada 2023

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 11 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu etkinliği bilmeyen arkadaşlar etkinlik başlayınca baya ağlayacaksınız bu etkinlikte sistemleri sınırlı sayıda atar ve battığınız zaman geminizden yumurtalar eksilir naçizane tavsiyem (geçen sene ben öyle yapmıştım) her tüccar geldiğinde haritaya atılan köpek balıkları sayacı sıfırlanır hızlı bir şekilde 4-5 k yumurta kasın 1 sistem 800 küsur yumurta veriyordu sonra güveliye geçin bekleyin çıkış alın tüccar geldiğinde ihtiyacınız top tasarım neyse alın geri çıkın bu şekilde döngü izleyin yoksa etkinlik size zehir olur hiç malzeme kasamadan etkinliği bitirirsiniz

geminizde ne kadar çok yumurta varsa o kadar fazla eksilir atıyorum geminizde 20 k yumurta var 1 batmada 5k yumurta gg 3 kere batsanız tüccardan hava alırsınız

https://board-es.seafight.com/threads/faq-aqui-llegan-los-tiburones.77622/#post-482320
    galiba oyundaki en iyi forum bunlarda her etkinlik görevleri gelen tasarımların oyun içi halleri bokor dahil paylaşıyorlar ben burayı takip ediyorum ytd.

Son düzenlenen: 11 Nisan 2023
  2. Bildiğim kadarıyla geçen sene koruma aurası yoktu, bence bu etkinlikte biraz fark yaratır. Ve söylediğine katılıyorum ben de aynı forumu takip ediyorum :).

3. -LegenD-

-LegenD- User

Konu kilitlendi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.