Köpek Balıkları Burada 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 13 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kardeş kasamıyorlarsa biz ne yapalım, biz de geçtik bu yollardan, yanaştırsınlar gemiyi benim geminin yanına, yuvarlayım burçları

ethemuymazz bunu beğendi.
  2. - Yumurtaların azalma oranını %12 den %15’e yükselttik.
    - En fazla yumurta sayısını 50,000 olarak değiştirdik.
    evet işte bizde bunu bekliyoduk..npclerde çoğaldı etkinlik npcler yüzünden oyun donuyor çok fazla etkinlik npcsi var lütfen kaldırın hepsini.

BIRAKTI ve blackgo31 bunu beğendi.
  3. GROSVATER

GROSVATER User

12:30 ,16:30,20:30 ,00:30 ,04 :30 ,08:30

4. Her tüccar geldiğinde görevler sıfırlanıyor mu?

5. blackgo31

blackgo31 User

etkinlik npc leri saat kaçta çıkıyor

6. bu resetten sonra hiç iyi olmadı neden derseniz küçük gemiler yumurta kasacaz diye ugrasacak buyuk gemiler gelip sana sıktıgında senden yumurta eksilecek haksızlık ve adaletsizlik budur işte buyuk balık kuçuk balıgı yer eskisi iyi idi millet yumurta kasıyordu şimdi buyuk gemiler gelip sıktıgında gemindeki yumurtaları alıyor adamlar neden ugrassınki yumurta peşinde?

7. Resetten sonra yumurta toplamak imkansız. oyuna girmesem kardaydım. 6 k ile girdim şuan 1,5 kaldı 1 saatir bir tane mutant köpek balığıda görmedim. eee niye yumurta toplamaya çalışayım ki artık ben. hiç mi düşünmüyor bu sistemi yapan adamlar hayret ya

8. BIRAKTI

BIRAKTI User

etkinlik bitmiş oynamanında toplamanında bir esprisi kalmamış ilk defa düzgün bir etkinlik yapmıştınız sonunu getiremediniz yine şaşırdıkmı? hayır geri eski sisteme dönülsün böyle oynanmaz niye biz taşıyıcılıkmı yapacagız birileri gelip alsın diye

blackgo31 ve ethemuymazz bunu beğendi.
  9. global 8 de sistem yok.anlaşıldı sabah resetin de ancak düzelecek şaşırmaya bile tenezzül etmeyin boşuna.

10. SPARTAC

SPARTAC User

Npcler gitti

11. Sayın yetkililer mutant köpek balığı kalmadı oyunda!!!

12. başkann1

başkann1 User

zar zor sistem atılıyor 10 dakikada 4 tane ona rağmen kasıp almaya çalışıyoruz fakat son guncelleme ile adam gelip bir kere batırıyor hop 2 bin yumurta gitti. Çok güzel bir etkinlik olmuş tebrik ederim bir daha ki etkinlikte görüşmek üzere bitmiştir benim için etkinlik.

13. şu an etkinlik gemisi görebilen var mı arkadaşlar?

Lichking bunu beğendi.
  14. Cuba_Libre

Cuba_Libre User

Etkinlik sistemi yooooook abi uok bi bakın ya

Lichking bunu beğendi.
  15. Lichking

Lichking User

Etkinlik sistemi yok

16. etkinliğin yeni adı KÖPEK BALIKLARI NEREDE.

17. aksam saurda oyuna gırdım 1 saat etkınlık sıstemı araadım 1 tane dahı gormedım

18. sımdıde oyuna gırmıyor resetden sonra anlamadım

19. telafi olarak yumurta vereceğinize. elimizde olan yumurtaları da inciye çevirdiniz. yazıklar olsun be

20. Giyotin

Giyotin User

<mutant köpek balığını batırınca geçici korumam gidiyor . Bu normal mi ?