Kıyamet balyozu topu&Vudu topu(Tahmin)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Vudu topu 5. seviyeye kadar geliştirilecek ve her seviye geliştirmede +4 elit cephane bonusu verilecek. Sonunda 5. seviye vudu topu: 7 saniye doldurma süresi ve +50 elit cephane bonusu özelliklerine sahip bir top olacak. Kıyamet balyozu topuna gelince o da 5. seviye kadar geliştirilecek ve her seviye geliştirmede 0.4 saniye daha hızlı doldurma süresi ve +5 elit cephane bonusu verilecek. Sonunda 5. seviye kıyamet balyozu topu 7 saniye doldurma süresi ve +100 elit cephane bonusu özelliklerine sahip bir top olacak. Kısacası: 1 Kıyamet balyozu topu=2 Vudu topu olacak...

2. nasıl yedı sanıye ozaman 5. seviye 30 luk top 2,7 saniye doluyor nasıl olacak?

3. Ben normal doldurma süresini yazdım, 30 luk toplarında doldurma süresi de 7 saniyedir.

4. sonrada full olmayanların başı daha da belaya girecek parayı basan düdüğü çalacak

5. Oyun oraya doğru gidiyor zaten!

6. oyun oraya gitmiyor zaten oyunda parayı basan oynuyor

7. Ben her çıkan şeyi almam. Mesela roket ustasını almadım. Oyuncularında her çıkan şeyi almamaları lazım. Ama taş paketlerini çekerim çünkü onlar gerekli. Roket ustası da gerekli olabilir ama kalıcı değil, belirli bir süresi var bitince tekrar almak zorundasın.

8. sen roket ustası ile ilgili açıklamaları okumadın herhalde arkadaşım roket ustası vip olduğun süre boyunca sende kalıyor

Berk✰✰Aka bunu beğendi.
  9. Filodakilere de şimdi sordum onlarda vip olduğu sürece kalıcı dediler. Bilmiyordum :)