kış tasarımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yumi tarafından 7 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

yumi User

parçaları tamamlanıpta kış tasarımını alamayan oyuncuların tasarımlarını alabilme süreci nasıl işlemektedir?
    kardan adam oyununda(29.12.2016) son parçam tamamlanmıştı ancak tasarım gelmedi. support ile iki kez iltişime geçtim ancak hala tasarım gelmedi. ne yapmam gerktiği hakıında bilgi verirmisiniz.
    not: oynadığım sunucu TR sunucusu değil.

2. Selam,

Supportunuz nasıl bir cevap verdi acaba ? Alamama nedeniniz nedir ?

3. yumi

yumi User

ilk yanitları problemin programcilar tarafindan bilindigi ve uzerinde calistiklari oldu. 3-5 gun sonra ne zaman cozulecegini sordugumda programcilarin kendilerine soyleyemediklerini bildirdiler. şu an beklemedeyim.

4. Hesabınıza Türkçe dil seçeneğiyle girip veya Türkiye serveri üzerinden girip Türk Support'una kendi supportunuzdan yardım alamadığınızı ve böyle bir sorundan muzdarip olduğunuzu bildirebilir misiniz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2017
  5. yumi

yumi User

2017010737010268 nolu ticket ile aynı hesabın TR sunucusu destek ekibine ilettim. oynadığım sunucu supportuna iletmiş olduğum ticket no:2016123037008557 dir. ilginiz için teşekkür ederim.

6. Ben teşekkür ederim, sorun çözülürse veya çözülmezse yine iletirsiniz konuyu açık bırakıyorum.

İyi Oyunlar Dilerim

7. yumi

yumi User

Sayın Janissary sorunum çözüme kavuşmuştur. ilginiz için tekrar teşekkürler.

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  8. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Sorun çözüldüğüne göre konu kapatılmıştır.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.