Kış tasarımı yapboz parçası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 06BABA14 tarafından 2 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili Bigpatron yani bu olacak iş değil ben şeker bile aldım parayla siz takasın ayın 2 sinde kapanacak diye bişey bile bahsetmemişsiniz yani mağduriyetimiz çok daha fazla benim son parçam 1500 şeker bende 1600 şeker var peki ben takas edemeyeceksem parçayla o zaman niye aldım ki sistem şekerleri otomatik olarak takas edebilirdi parçaya yetenlere yoksa biz hem zamanımızı hem paramızı nasıl alacaz onu söyleyin

2. Ekranınızda etkinlik sayacı mevcut, onda kış tasarımının da süresi gözüküyordu halbuki.

3. heaty

heaty User

hocam kartopu savasından şeker bekliyorduk alıp takas yapacaktık .Almamızla kapanması bir oldu saçmalık değilmi ? hala yazdım supporta birşey yapamayız diyorlar yine. Eee bazı arkadaşlar tasarımı almış supporta yazarak

4. Parçalarını tamamlayıp tasarım alamayanlar aldı tasarımlarını. Veya kartopu parçası eksik olanlar o parçayı alıp tamamladılar. Keşke süreyi göz önünde buldursaydınız.

5. hangi süreden bahsediyorsunuz herkes karaborsanın kapanacağı tarihe kadar takas yapabileceğini sanıyordu birden kapanınca tabi herkes şaşırır yani siz yada sizden biri bi açıklama yaptımı takas şu dk kapanacak diye yok söylediğiniz şeye gösterebileceğiniz bi örneğiniz bile yok teşekkürler gene mağduruz yani

6. heaty

heaty User

millet kartopunu 3-5 hız tası içinmi oynuyor . gemi parçası için şeker için bunu programcıların düşünmesi lazımdı. zararlı biz cıkıyoruz. dün saatlerce servere giremedik telafisi bile olmadı. her halukarda zarar ediyoruz..

7. bana hala bır cvp vermedıgınız ben bosuna mı vakıt harcıyor para dokuyorum burda eger sayac gelıp parcayı alıp takas yapamıyacaksam ne anlamı kaldı resmen magduruz bunun ıcın dava edecegım soylemedı demeyın arkadaslarında bunun ıcın arkasında durmalarını ıstıyorum sonucta magduruz para dokuyoruz burda nedır bu boykle yaaa

8. heaty

heaty User

Daha çok bekleriz. Adamların dediği tek şey etkinlik bitiş tarihi belli.. Ama düşünemiyorlarki son gündeki kartopundan şeker bekleyenleri

9. Tasarım süresiyle kartopunun süresiydi aynıydı farkettiyseniz. Kartopunun bitmesiyle kartopu parçasını alanlarla birlikte kapandı. Süreyi göz önünde bulundurmalıydınız. Sonuçta takas ekranının süresi mevcuttu sayaçta.

10. 06BABA14

06BABA14 User

sayın janissary

etkinlik sayacını bizde farkediyoruz oyun oynarken süreyi göz önünde bulundurmamızı bizden bekliyorsunuz bizde sizden böle takas yapılcak itemlerin başka bir şeyler ile değişçekleri zmn etkinlik programlarını ona göre ayarlatmanızı bekliyebiliriz aynı zamanda ben bu soruyu etkinlik bitmeden size sormuştum sizde etkinlik sss karaborsa kapanış saatini yazmıştınız . demekki sizde benım sıze sordugum soruyla beni yanlış yönlendirdiniz konuyu kitlediniz. @Bigpatron dan destegini esirgememesini bekliyoruz bütün magdur olanlar adına.İyi çalışmalar..

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Kimseden desteğimizi esirgediğimiz yok buna emin olabilirsiniz. Durumu Türkiye temsilcimiz olan en yüksek yetkili kişiye bildirdik, kendiside bizzat daha üst merciler ile görüşecek umarız olumlu bir sonuç çıkar. Ama şunuda unutmayın ki herzaman son söz/karar oyun yapımcısına aittir, kısacası istenilen yada önerilen şeyler olmuyorsa bu bizlerin desteğini esirgediğinden değil oyun yapımcısının onay vermediğindendir.

İyi oyunlar.

12. VUDU TOPU da zamansız bir şekilde karaborsadan çıkartıldı. o da geri konsaydı iyi olacaktı ama. ( kurabiye adam ve inci ile sahip olacağımız 3-5 tane vudu topunu bize çok görmeyin.)

13. Baston şeker satın aldım ve son gün oynanan kartopu savaşından gelecek baston şekerlerle birlikte son parçayı alıp tasarımı elde edecektim fakat hem parayla satın aldım hem de mini oyundan geldi ama tasarım alma penceresi kapandı o yüzden alamadım. Tekrar açılacak mı acaba tasarım penceresi.

14. 06BABA14

06BABA14 User

sayın @Bigpatron herhangi bir haber elinize ulaştımı bugun 5 ocak karaborsa kapanıcak yarın ise sizinde bildirimini yaptıgınız gibi baston şekerler ve kurabiyeler dönüşcekler. supporta yazdıgım mesajda forumu takip ediniz diyor. buraya habire yazmak sizleri meşgulde etmek istemiyorum ama işin akıbeti nedir merak konusu tabi :) iyi çalışmalar ...

15. heaty

heaty User

yarın şekerler kruabiyeler dönüşüyor. Sanırım tasarım işi suya düştü. Bu tasarım hakkımızdı bunu herkes biliyor programcıların düşüncesizliği yüzünden bu duruma düştük.
    Sadece oyunda olsa emek veriyoruz, yazıklar olsun.

16. o kadar emek sıfır karşılık bunu reva görenlerin canı sağolsun diyecek çok söz var ama cvp verecek kimse yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.