Kış tasarımı yapboz parçası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 06BABA14 tarafından 2 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 06BABA14

06BABA14 User

sayın adminler bir sorum olucak sımdı 2 parça kaldıı tasarım için eger son kartopu sııralamasına gırersem 2 sinide açabiliyorum. sorum şu etkinlik 2 ocakta bitiyor,kartopu oyunuda 2 ocakta bitiyor bu nedenle parça takas sayfasıda kapanacak olursa takas imkanımız olmayacak mıı ? yoksa parça takas sayfası bir süre daha açık kalııcak mı ?

dün verilen cvp :Selam,

Etkinlik S.S.S'de karaborsa kapanma saati yazıyor, inceleyiniz.

İyi Oyunlar

Şimdi gelelim soruna ben son kartopu arenasından aldıgım 500 baston şekerle tasarımı alabiliyordum ama suanda yapboz parça takası olan sayfa bugun yok . bu nasıl bir şeydir 3 gündür ugrasıyom 500 baston için bizlere zamanımıza yazık degil mi ?

bu konu hakkında yardım beklıyoruz benımgıbı birçok oyunucu oldugunuda tahmin ediyorum . @Bigpatron destek bekliyorum ben ve tüm arkadaslar adına.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Takas kapandı ise malesef yapabileceğimiz birşey olmaz.

3. 06BABA14

06BABA14 User

sayın bıgpatron ozmn kartopu oyunu neden etkılıgın bıtımınew gelıyor ben bunu dunde yazdım 1 saat onceye cekılseydı bu bızlık bır durum degıl ayarlama yanlıs

4. aa son bir parça kalmıştı onu da kartopu savasından aldım ama tasarımı alamadım çünkü yapboz bölümü kapanmıs. Bu bir saçmalık değil mi bir gün uzalılması gerekmektedir. Lütfen oyuncu haklarını göz önünde bulundurarak dikkat e alıon

5. heaty

heaty User

Aynen , takas için kartopuyla ugrastık okadar gülle harcadık . gülleyi geçtim. okadar zaman harcadık. en azından karaborsaya çıkması lazım son parcam kalmıstı bugun yapıcaktım kapandı, böyle saçma iş olmaz. Birşeyler yapılmalı

6. 06BABA14

06BABA14 User

ben bunun problem olucagını dün yazdım ama konu kıtlendı sımdı bole oldu yazık 3 gundur ben sıralamaya gırıcem dıye zmn harcadım emek harcadım .

7. heaty

heaty User

1300şeker var ben parça için biriktirmişim etkinlik sonu başka seyle takası ne edeyim. karaborsa nasıl uzun süre aktif kalıyorsa gemi takasıda öyle olmalı. Lütfen gerekli yere iletiniz.

8. Bigpatron

Tüm parçalar tamam ise supporta yaz lütfen. Senin durum farklı birşeyler yapabilirim bu konuda.

*KiLiSLi*ReiS*bl©g* bunu beğendi.
  9. Bigpatron

İlgili birime iletmeyi denerim ancak açarlar mı bilemem. En azından karaborsa kapanana kadar açık kalmasını teklif edeceğim.

*KiLiSLi*ReiS*bl©g* bunu beğendi.
  10. 06BABA14

06BABA14 User

cok sevinirim sayın big patron benimde 4 parçam acık 2 parçamı açıcak kadar baston şekerimde var .

11. heaty

heaty User

bigpatron vala çok iyi olur . son parçamız kalmıştı şekeride tamamladık bugün . ama gemiyi alamadık.

12. karaborsa kapanana kadar açık kalma teklifini ısrarla yenileyin lütfen sonucunda ücretini verip alan oyuncular da muhakkak vardır baston şekerlere bu konu da size güvenimiz sonsuz.

13. LEON181

LEON181 User

AYNI DURUMDA BİR ÇOK KİŞİ VAR VE OLAY TAM BİR SAÇMALIK LÜTFEN YETKİLİ ARKADAŞLAR BU KONUYU PATRONA İLETİN VE BİR ÇÖZÜM BUL SUNLAR BU İŞ TAM ANLAMIYLA BİR SAÇMALIK İNŞ DÜZELTİRLER

14. LEON181

LEON181 User

AYNI SAATE KAPATILMASINDA NE ANLAM VAR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL MİLLETİN İŞİ VAR BELKİ MÜSAİT DEĞİL EN AZINDAN1 VEYA 2 GÜN DAHA AÇIK KALSA NE OLURDU

15. benimde tüm parcalar tamamdı bir tek kartopu sıralaması vardı onuda bugün yaparak parcayı aldım ama tasarım gelmedi supporta yazdım bekliyorum ?

16. arkadasım bız bu oyunda yerı gelıyor para yatırıyoruz nu ne sacmalıktır ben 3 gundur ugrasıyorum tasarım ıcın son parcam kalmıstı onuda son kartopu sıralamasında aldıgım sekerlerle alacaktım ama malısef gemı takası kapalı madem aynı anda bıtecektı neden bır saat erken bıtırmedınız bu ne sacmalıktır gereklı yerlere ıletın ya gemı takasını karaborsa bıtene kadar uzatsınlar yada sıktıgım butun gulle ve mazelerımı gerı ıade edın aksı taktırde ben gereklı yerlere basvuracagım

17. heaty

heaty User

burada supporta yazını demişsiniz, bugün aldıgım şekerler ile parçalar tamamlanıyordu. Halada elimde yeterince şeker var. Supporta yazdım forumu takip edin diyor. Beklemedemi kalalım napalım

18. biraz sakin olalım illaki gelecektir tasarımlar hesaba .Netice de etkinlik bitiş saatiyle parca alma saatini aynı dakkaya buluşturan bu oyunun yapımcılarıdır bu bizim problemimiz değil hakkımızı yemezzler diye umaraktan supportun da dediği gibi bekleyelim bakalım

19. heaty

heaty User

Hocam supporta yazın diyorsunuz 3 kere yazdım, forumu takip edin birşey yapamayız diyor. Napalım bekleyelimmi Id mı verelim yazmaya devammı edelim supporta

20. Selam,

Takasın karaborsadan kalkmasından bahsediyorsanız, Support'un bu konuda yapabileceği birşey yok. Tasarımınızın gelmemesinden şikayetçiyseniz, Supportla kartopu haritası parçasının geminizde bulunmadığını bildirdi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.