Kış Paketleri ve Özel Karaborsa

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HaLaskar_TR tarafından 23 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @*HHC* ,

Yağmacının ödülü karaborsası 2 ocak gün sonuna kadar açık kalacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

2. Kışlık ganimet Paketlerin üzerinde ki sürelerin bitmesine daha vardı ama paketler satıştan kaldırıldı ve salı gününe kadar uzatılacak diye duydum. Paketler geri gelecek mi acaba ?

TUNCAY_KAHVECIOGLU bunu beğendi.
  3. Aynen ya bizde tam bugün çekecektik bir baktık paket yok :(

4. BUMERANG

BUMERANG User

Paketi ben çekerken kalkti Geri uzatirlarmi ?

5. Ben de işimden dolayı son güne bıraktım tam çekerken kalktı.

6. BUMERANG

BUMERANG User

Oncelikle iyi oyunlar iyi gorevler Kış paketinde ana sayfada paketin kalkmasi icin gosteren sure 31 aralik gün sonuydu ama paket öğlen turkiye saati ile 14.00 da kalkti paketi cekicektik ve cekemedik

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Kış paketlerinin süresinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yağmacının ödülü karaborsasının açık kalma süresi uzatıldı. İlgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @BUMERANG ,

Kış paketleri normal süresinde ödeme bölümünden kaldırıldı. Buradan ilgili duyuruya ulaşabilir ve paketlerin ödeme bölümünde kalma süresi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.