Kış Festivali, 13 Level gemiye 14/1 görevi verilmesi ve daha fazlası.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Captain. tarafından 19 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captain.

Captain. User

Başlıktada belirttiğim gibi 13 Level gemim için 5/1 haritasındaki görev npc sinden görev aldığım zaman 14/1 haritasında bir kordinat vermekte bu nasıl bir şaçmalıktır ? Koskaca 'Winter Fest' den zaten kâr etmiyoruz.. Jormungander'den çıkan sleipnirlar rezillikten öte, Hugin zaten vursan ne vurmasan ne Buz Yanığı güllesine 250 Kurabiye adam istiyorsunuz. Eventler oyuncuların eğlenmesi kendileri geliştirmeleri içindir siz ise resmen gemiler kâr etmesin, hatta ve hatta içindekinide bitirsin boşalsın diye uğraşıyorsunuz tamam Bigpoint bir şirket çalışanları var vs. bir yerdende kâr etmek zorunda zaten bunu kabul ediyoruz. Fakat Voodoo topu çıkarttığınız birşey demedik yeni toplar çıkarttığız birşey demedik yeteneği 65 yaptınız birşey demedik kaleleri 3 adet ve 6/6 olarak düzenlediniz birşey demedik, vuruşlar artsın diye voodoo toplarını fulleyince barutun etkisini azaltarak vuruşları düşürdünüz. Kusura bakmayın ama eventler artık oyunculara eğlenceden çok zülme dönmüş durumda madem para kazanmak istiyorsunuz ki en doğal hakkınız bunu oyunculara eziyet ederek, oyunu bıraktırarak değil oyuncuları eğlendirip, oyuncu çekerek yapın. Bottan gemi kapamalarınız mevcut farkındayım, bot kullanmakta bu oyunda yasak kullananında banlanması en doğal şey fakat öncelikle bir durup düşünün lütfen bu oyuncuların bot kullanmasının sebebi bizim acaba onları bu kadar sıkmamız eventlerin bu kadar kötü olmasımı diye. Eski kış festivallerine bakıyorum ki kış festivali seafightin en büyük, en özel etkinliklerinden birisi idi. Birde dönüp şimdiye bakıyorum sizde oyuna sürekli yenilik getirerek ileriyi düşünmek yerine birazda durup oyuncuları oyunun nereye gittiğini düşünün lütfen ve bu yazıyıda yetkili yerlere iletirseniz sevinirim. Okuduğunuz için teşekkürler.

Saygılarımla

Captain.

ylmzmali23 ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. Tek solukta okudum diyebilirim; gayet akıcı, net ve anlaşılır bir dille yazmışsın; aklına, fikrine ve eline sağlık; yazdıklarının tamamına teker teker katılıyorum;

+1

Captain. bunu beğendi.
  3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

yazdiklariniz hakkinda herhangi birsey yukumlulugumuz yok fakat eminizki yetkililer bu tip yazilari aliyordur unutmayin bizlerde tipki sizin gibi oyunculariz

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Level 14 te görev verilmesi bir hata değil bilerek oyun tasarımcısı tarafından yapılmıştır amaç oyuncuların sadece belli seviyede kalmamasıdır. Görevi yapmak istiyorsanız levelinizi yükseltmelisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.