kış etkinliği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CroSs.FiRe tarafından 25 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CroSs.FiRe

CroSs.FiRe User

biz baston şeker dediğiniz şeyi nerden nasıl alıcaz kurabiyeyle bir defa takas oldu onun dışında nereden temin edecegiz

2. hiçbi yerden parçaları yaa oyunların sıralamasından kazanmaktan başka bi seçenek yok yani

3. Selam,

Oyun sıralamalarından kazanabilirsiniz, parça kazandığınız bir oyun sıralamasında tekrar parça kazanacak dereceyi yaparsanız 500 baston şeker alıyorsunuz, ayrıca sandıklardan da bol bol çıkmakta.

İyi Oyunlar

4. ben o kadar sandık açtım daha bol bol çıkaramadım nasıl bol bol buluyorsunuz ki anlamadım....

*CLicK~ßomß*Ömer* bunu beğendi.
  5. CroSs.FiRe

CroSs.FiRe User

şimdi bende 1000 tane baston şeker istiyor 1000 tane sandık bile açsam çıkmayacak değil mi

6. mamı_55

mamı_55 User

Hediye kutu etkinliğinde sadece 1 gün giremedim sıralamaya. Her gün girdim 3 tane parçayı baston şeker vererek aldım. Takvim parçası geldiğinde direk tasarımım da geldi ekstra 1k baston var şuan arkadaşlar. Kasmak çok kolaydı aslında ;)

7. Enesç

Enesç User

bendede 1k baston şeker var bunlar dönüşecekmi acaba

8. mamı_55

mamı_55 User

İnşallah umut ediyoruz bakalım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.