Kış Etkinliği Önerisi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Vakfıkebirli.. tarafından 24 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1-5 ocak 2015 arası Kardan Adam Etkinlik Npc si Çıkarılsın mı ?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  1. merhaba benim bir önerim olacak . Bugüne kadar oynadığımız etkinlikten az çok kar edenler oldu ama bana göre gayet zevksiz bir etkinlikti. Benim fikrim şu yönde hiç olmazsa seafight yönetimi oyuncuları biraz düşünerek 1 ocak ile 5 ocak arasında kardan adamı çıkarsa gayet güzel olabilir onlıne oyuncu sayısının artacağına %100 eminim şahsen geçen sene ki gibi gir etkinligi bekliyorduk bunu görünce hayal kırıklıgına ugradık benim fikrim bu yönde. Arkadaşlar sizdende yorum ve desteklerinizi bekliyorum

Son düzenlenen: 24 Aralık 2014
    яoтαsız bunu beğendi.
  2. Katılıyorum

Gecenin~Öfkesi ve ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  3. Oyunda full olmak gittikçe zorlaşıyor. Etkinliklerde gelişme yolunda bize yardımcı olmamaya başladı. Hele ki bu etkinlikte full olmayan gemiler kar edemedi diyebilirim. Zaten full 30luklar vudunun yanında hiç gibi birşey. Amiral ve 30luk topları ayrıca kaleleride yapmak umudu etkinliklere bağlıydı. Eski oyunculuğumda hatırlıyorum da etkinlikler sayesinde gelişebiliyorduk. Kış haritaları olan etkinlik nerde, bu etkinlik nerde...

яoтαsız bunu beğendi.
  4. yetkililer konuya bakıp bu fikrimizi geç olmadan gerekli yerlere iletir misiniz ? (konu güncel..)

5. yetkililer bir cevap bekliyoruz ..(konu güncel)