Kış etkinliği nasıl olacak?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BigShip* tarafından 23 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BigShip*

BigShip* User

lutfen su kis etkinligini betada ki gibi olmasin gecen yil ki gibi oyuna kimse girmiyo sistemler zarar ne inci veriyo yeni tasarim desem 6 parca ile tmmlaniyo bide kurabiye ile acilmiyo etkinlik dedigin herkes eglensin diye yapilir gecen yil sandiktan daha fazla gule aliyorduk diye biliyorum bu yil baktigimdan cok daha az gule cikiyo lutfen biraz daha degisik olsun kabak etkinligi gibi herkes eglensin oyundan zevk alsin boyle betada ki gibi etkinlik yaparak bu oyuna eklenirse pek zevkli gecmicek sanarim toplum olarak tmm oyun parasi olan oynuyo acikcasi ama ben oyuna para yatirmadigim halde gene 3 4 yillik hesabim var ben bazen zorlaniyorum yeni baslayanlar yada bende daha zaif gemiler bu etkinlikte zevk alamaz oyunu sadece para ile etkinlik yapilmamasi gerek burda 7 yillik oyuncu olarak bi anket yapsaniz eski seafight mi daha zevk veriyodu yoksa su so 2 yil seafight mi daha zevk veriyo inaninki 90% eski oyuncular herkes dahil eski seafight ozluyo ben bazen ne yapicami sasiriken etkinlikte yeni oyunculari dusunemiyorum bile oyun git gide zevksiz oluyo tam tersine olmasi gerekirken herkes zevk alsin bu sizin elinizde sayin yetkililer birilerin bu ise el koymasi gerektigini dusunuyorum zamani geldi herkese iyi oyunlar kolay gelsin. ishalla eskisi gibi oyun olur yuksek yetkililere cok is dusuyo ishalla su mesaji bi yuksuk yetkili gorur ki benim ne demek istedigimi anlarlar...

2. dediğinize katılıyorum artık eskisi gibi savaşlar olmuyor şahsen ben artık bu oyunu etkinliklerde zevk alıyorum normal de oyunda hayat olmuyor ki bence herkez bu düşünce de inş bi düzeltme yaparlar diyelim.

3. BigShip*

BigShip* User

ishalla bi duzenleme olur ocak ayindan beri oyuna giemiyodum oyun o kadar zevksiz di ki su kabak etkinlikte adam akilli kasildik etkinlik cok carliydi haritalar tiklim doluydu herkes mutlu oluyodu niye surekli boyle etkinlik yapilmiyo herkes zevk alsin oynadigi oyunda sonra millet ne kadar haksiz olsada hileye kullaniyorlar ben hileye karsiyim fakat bazilar o kadar sikiliyo ki ban yersem bisey olmaz zaten oyun sikici oluyo diyorlar ama surekli boyle etkinlik cikarsa inaniyorum ki su hilw yapanlar sayisi cok dusucek herkes baska dusunceyle ben niye hile yapim ki oyun zevk veriyo etkinlikler 10 numara derler cogu kisi hileye basvurmaz diye dusunuyorum boyle kabak etkinligi gibi etkinlikler olsa neyse hayirlisi bakalim ne olucaksan olsun rutbeleride degistirdiler cozemediler sorunu kalici braktilar yok rutbe sistemi artik degisto falan filan oyunculari hirs surduruyorlar daha cok para yatirsinlar diye ama malesef cogu bu para tuzagina giriyo acikcasi su oyun bi duzelsin artik

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Beta konusu açıldı ki görüşlerinizi orada belirtesiniz diye :)

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.