Kış etkinliği nasıl olacak-2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BigShip* tarafından 23 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BigShip*

BigShip* User

Zaten o kadar seye yazmama ragmen bana betanin nerde yazmam gerektigini soyluyo
    ben sanki bilmiyorum nereye yazmam gerektigibi adminler bize boyle destek vermedikce bu oyunda yeni bi beklemiyorum baska bi soze gerek yok adam admin oyunculari kim takar ki neyse iyi oyunlar konuyu istedigin gibi kapatabilirsin zaten bundan sonra forumda bisey yazmicam iyi oyunlar dilemek isterdim ama zehir etiniz bizlere oyunu yaziklar olsun.

2. Selam,

Betadaki etkinliği ve tamir yamasını inceleyip fikirlerinizi iletmeniz için, HP modumuzun söylediği konuyu açtık ve o konuyla özel olarak ilgilenip dikkate alacağımızı bildirdik. Sizin zaten herkesin fikirlerini yazdığı belli ve daha gözde bir konu varken, gidip aynı konuyu yeniden açmanız hem sizin isteklerinizin yeterince dikkate alınmamasına hemde bizim işimizin zorlaşmasına neden olacaktı. Bu yüzden sayın modum sizi doğru konuya yönlendirdi görevi olduğu üzere. Bunda bu kadar alınacak birşey göremiyorum, madem güzel fikirleriniz var, ilgili konuya yazarsanız daha çok dikkat edilir, daha çok mutlu olursunuz.

İyi Oyunlar
    Seafight Takımınız

●ђр● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.