KIŞ ETKİNLİĞİ ESKİ GEMİ TASARIMLARI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve georgeanson tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a
    Daha önce sorulduysa özür dilerim öncelikle. Göremediğim için bu konuyu açma gereği duydum. 2014 Kış Etkinliği kapsamında 2012 ve 2013 kış etkinliği tasarımları da kara borsada satışa sunulacak 17 aralıkta. bu gemi tasarımları kaçar kurabiye karşılığında takası kabul edecek? Ona göre kurabiye kasmaya devam edicem ya da bırakıcam.
    Şimdiden Teşekkürler.

2. **T-34**

**T-34** User

Bunu şu anda söylemek mümkün degildir , hepimiz gibi sizde karaborsanın açılacağı günü beklemelisiniz

3. geçen sene 900 kurabiye istemişti sanırım bu sene de aynı mı olur? artmaz heralde dimi?

4. georgeanson geçen sene hangi tasarım 900 kurabiyeye takas edildi ? . valla ben bikaç kişiye sordum 1500-2000 olur maksimum dediler uğraşa uğraşa 1605 kurabiye kastım . her ihtimale karşı 2000 yap bence bende öyle yapıcam

5. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

ciktigi zaman ne kadar kurabiye olacagi yaninda belirtilir.

☾☆ALİCAN☾☆ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.