kış etkinliği 2015

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve M₤ĐC₤ZÍR™[aŝ™] tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4 parçalı tasarım yapbozu
    1.parça Njord Saga
    2.parça Etkinlik Sandığı
    3.parça Yuleti
    4.parça 20takvim kapısını aç
    KARABORSA
    Etkinlik anahtarı (1000 inci) =1tane
    Kardan Adam (3 kurabiye) =1 tane
    Kış Işığı (8 kurabiye) =1tane
    Mum (2 kurabiye) =1tane
    Asklepios Yeteneği (25 kurabiye) =1tane
    Habrok peti (1500kurabiye) %10isabet 25.000dp
    Munin peti (3500kurabiye)
    Elivagar peti (3500kurabiye)
    Heimdall tasarımı (3000kurabiye)
    Bifrost tasarımı (2000kurabiye)
    Dalendris tasarımı (1000kurabiye)
    Cilalı tüfek ağızları buffu (300kurabiye)14gün %10isabet
    Barikatlı üst güverte buffu (400kurabiye)14gün 20.000dp
    Sis duvarı buffu (500kurabiye)14gün %5isabet önleme
    Usta Aletleri buffu (300kurabiye)14gün %25 hızlı tamir
    Triton'un Işığı buffu (400kurabiye)14gün iyileştirici öğelerin etkisi %25 arttıyor
    Aşırı Yük buffu (500kurabiye)14gün şifa güllesi etkisini %25 arttırıyor
    Kar güllesi (500inci) = 1000tane
    3. Seviye 27,5 kiloluk top (60kurabiye) = 1tane
    1. Seviye 30 kiloluk top (120kurabiye) = 1tane
    güvenli limanda görev veren npc
    denizde dolaşan jörmungand inci veriyor batınca 4npc atıyor sleipner bunlarda kristal veriyor
    winterman kardan adam npcsi inci veriyor
    buz kütlelerinden kış ışığı mum kardan adam kurabiye adam vs

2. winterman kurabiye adam ve yapboz parçasıda veriyordu

3. ne zaman başlıyor bu etkinlik bilginiz var mı?

4. 1 inde başlar

5. Gecen seneki etkinlikten mi alinti yoksa herhangi bir duyuru falanmi yapildi bu sene icin?

6. beta seafight karaborsasından siz de bakabilirsiniz

jokerrmurathan bunu beğendi.
  7. slepnerin inci vermesi gerekmiyomuydu kristal veriyor demişsiniz ??

8. karlar eriyor kış festivali hepsi birbirine girdi ha :D :D

ZülfikarReis bunu beğendi.
  9. Beta seafighta giremiyorum bir sıkıntı mı var ?

10. bilemicem beta kullanmıyorum

11. bende giremiyorum

12. bu 3000 kurabiye adam toplanabilcek birseymi? :D yani ortalama ve alti oyuncular icin diyorum yoksa yine oyukla 9k atan arkideslermi yardircak? :D

13. toplanır yanılmıyorsam jörmungamderden alıyoduk.

14. belli bir seviyedeki oyuncular rahat alır, ortalama oyuncular online süreye bağlı, yeni başlayan hayır.

15. Ben simdi 5300 giriyprum on suremde 2 saat ne kasarim ort ? On surem artabilir

16. hocam şimdi etkinliğe bağlı ne diyebilirim ki daha görmeden, ama ben inci harcamak istemiyorum kurabiye adamlar ben kasarken öyle biriksin diyosanız 2 saat az yani. mesela jörmü kesiyorsunuz kurabiye veriyor jörmü batınca çıkan sleipnir ise inci veriyor gibi. aynı kabak etkinliği gibi düşünün, kaç kere örümcekleri tek kesebildiniz sorarım :) ha ama kış etkinliği daha uzun solukludur, daha fazla ve genele seslenen partlardan oluştuğundan genelde oyuncuların çoğu tasarımları alırlar.

17. İnci harcamak derken nereye harcarm inciuyi gerci kaleye bastmda buluruz :)

18. ya mesela tasarım için kurabiye lazım kurabiye için jörmüye sıkman, sıkman için gülle lazım gülle de inci :)

19. 45k kar topu 180k buz yanigi var ben 1500luk petle 1000lik gemiyi almayi dusunuyrm alabilirmiyim acep?

20. yaw kardeş :D bi etkinlik gelsin bakalım şimdi ben nereden bilebilirim :D ama buz yanığını kullanmican sonuçta onu demene gerek yoktu, 45k kar konusuna gelince zaten adamlar bi kod verir 50k kar güllesi gelir yani pek bir şey değil o gülle. ha bi tahmin et dersen edeyim, 25bin kar güllesi atarız 40kurabiye verir gibime geliyor npcler, ki genelde de bu civarda zaten etkinlikler, etkinliklerin karlı olup olmamasını sandıklar belirler. gülle kasılırsa her şey kasılır :D o dediğin 1000lik tasarım dalendrisin de bir özelliği yok haberin olsun 11 hasar taşı verecek topu topu [​IMG]