Kış Efektifi Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZORBEY30 tarafından 30 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZORBEY30

ZORBEY30 User

Merhaba @CHALEON ,

Ayarlar bölümünden @66hakan arkadaşımızın dediği gibi gösterge ayarlarınızı sizin kullanmak istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

@66hakan cevabınız için teşekkürler.

Yukarıda vermiş olduğunuz cevaba ithafen benim de bir cevabım olacak.. Ben sadece kar efektini kapatmak istiyorum.. Diğer herşey yerinde dursun istiyorum ama klavye ile sağa sola hareket ettirdiğimizde insanın başını döndürüyor midesini bulandırıyor.. Üssüne iletirsen sana zahmet buna göre birşey yapabilirlerse.. Güçlendir gibi gibi.. Sadece kar efektine tik gelse mesela onu kaldırsak.. Basit bir çözüm üretilmeli..

2. Koman

Koman User

Merhaba @ZORBEY30 ,

Efendim bahsetmiş olduğumuz efekt sadece etkinlik dönemine ait olduğu için bir çözüm gelirmi bunun sözünü size veremem fakat durumu teknik ekibe ulaşması için bilgilendireceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.