KIRSTAL NİMETİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -AGAѕєякαη55- tarafından 29 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yengeç haritasının düzenlenmesini rica ediyorum artık çok saçma oluyor ışınlanma 45 top desteği vudu güveretesi gibi ödüllerin çıkarılmasını istiyorum 10 tane yengeç bitirdim bir nimet / 75000 dp düşüremiyorum oyundan soğudum yazıktır emeğimize majo dan ışınlama /vudu güvertesi zaten cıkıyor kaldırılsın yengeç haritasından

2. kesinlikle katılıyorum ve destekliyorum

3. yumi

yumi User

iyide benim son 2 yengeçten nimet geldi ben de top desteği arıyorum. yengeçten başka da ücretsiz %7 top desteği veren harita yok.

4. mamı_55

mamı_55 User

Top desteğinin kaldırılması nedir arkadaş, sizlerde yüzlerce binlerce gün birikmiş olabilir ama hala ona sahip olmayan oyunculara haksızlık olmaz mı bu ? Empati kurmanızı tavsiye ediyorum. Sis, ışınlanma, güverte bunlar kaldırılabilir. O kadar da önemli değiller ve başka yollarla da kazanılabiliyor sonuçta. 40 dalgalık bir harita ve tamamlanması kolay değil. Sadece 60k inci için o zahmeti çekmeye değmez. Ödüllerde iyileştirme yapılmalı bu fikrine katılıyorum.

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

Bende nimet bulamıyorum darbe ve top destegine doydum

6. BIRAKTI

BIRAKTI User

en azından kalkmasada belli bir top destegi ve güverte gününe erişenlere verilmesin güverte top destegi veya başka alternatif ödüller konulsun katılıyorum arkadaşa darbe ve top destegi güverte ışınlanma aldı başını gitti yıllarca ve binlerce oldu

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

- %7 Daha Fazla Hasar(45 Gün)---gerekli
    - 75.000 Darbe Puanı(15 Gün)----gerekli
    - Mojo Güverte(14 Gün)----------kimine gerekli gelebilir ama mojo güvertesi için bu haritayı yapan adam varmıdır?sanmıyorum.
    - Kristal Nimeti(14 Gün) ----------gerekli
    - 25 Işınlanma---------------------aşırı gereksiz.event kutusunda 1k yı geçkin kastım ben,mojodanda çıkıyor.yani kolay ulaşılan şeyin bu haritada anlamı yok.
    - Coronis Tasarımı-----------------ilk yapacak olanla bu tasarımın ve ışınlanmanın gelme ihtimalini düşünüyorlar ve bu haritaya girmiyorlar.

Sonuç olarak gücü olanlar gerekli yazdığım 3 ödülü almak için risk alıyolar bu haritada.zayıf olan bakıyor zor harita.zaten zayıfın almak istediği yine o 3 şey ama alamazsa acayip zarar olacağından hiç girmiyor buraya.
    çok zaman alan bi harita birde.millet elit atıp çıkıyor.burayı yapabilen adamın zaten ona yetecek kadar ışınlanması,vudu güvertesi var.bu 2 ödül başka yollarla fazlaca kazanılabiliyor.bu haritalara başka yolla ulaşılamayan şeyler konulmalı.misal rahip baya zor ulaşılan bişey 14 gün vudu rahibi,14 gün kalelerde rasgele 2 slot.[yani rasgele 2 yerde 4.kale özelliğini kullanma 14 gün) koyarsınız.böyle şeyler adamın vurduğuna değer.80m canı 5 ışınlanma için yada vudu güvertesi için vuran 100 kişiden 5 kişi bile çıkmaz.

яoтαsız ve BIRAKTI bunu beğendi.
  8. carbon™

carbon™ User

yengec harita gayet iyi senin mojo güvertesinie ihtiyacın olmaya bilir ama belki baskaısnın ihtiyacı var
    sadece nimet ve dp nin cıkma olasılığını arttırsalar daha iyi olur diye düşünüyorum.

9. BüRKüT*

BüRKüT* User

vardır bişi demiyorum.ama bu haritayı onun için yapan azdır onun için diyorum.bu haritayı yapanların amacı öncelik olarak nimet>+75kcan>%7 hasar>mojo güvertesi>teloport.
    ben böyle tahmin ediyorum.en çokta ilk 2 si için giriliyor.ilk 3 ü ise sadece bu haritadan alınabilecek bişey(bikaç özel haritadada var).lakin mojo güvertesi ve teleport bu haritaları çıkarmak için attığın mojo yada inciden rahatça çıkıyor.teleport event kutularındanda çıkıyor.kimse burdaki 25 ışınlanma için ölüp bitmiyodur(bu haritayı yapma gücü olanlar).şimdi misalen ben mojo güvertesi çıkartmak istesem elimdeki 300k-400k inciyi atarım mojoya burdan verdiğinden daha çok mojo güvertesi alırım.attığım inciden çok daha fazlasını harita olarak alır yaparım.ekstra malzemelerden bahsetmiyorum bile.bu sebebten bu haritaların ödülleri daha çok zor elde edilebilir ürünler olmalı.nimet zor elde ediliyor.ya kutu toplıcaksın ya harita yapacaksın.75dp için harita yapacaksın.başka türlü alamıyorsun.%7 de bunun gibi.sadece onun günü fazla olduğu için bazı kişilerde fazlaca birkiyor.ondan bazıları onuda eliyor yukarıda olduğu gibi.bana sorsalar vudu rahibi 3 mü mojo güvertesimi rahip 3 derim.sen mojo güvertesimi dersin?

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2016
  10. BIRAKTI

BIRAKTI User

213 gün yengeç gövde
    29 gün nimet
    2535 gun colosal top desteği
    2566 gün vodo guverte
    3369 ışınlanma
    sizce neye gereksinmem var ?​

11. işte bu yüzden benciller yazdım

BIRAKTI bunu beğendi.
  12. mamı_55

mamı_55 User

22 gün nimet
    33 ışınlanma
    sizin yazdıklarınızla kıyasladım. Sizde binlerce gün olanlar bizde yok bile...

BIRAKTI bunu beğendi.
  13. BüRKüT*

BüRKüT* User

bakın dostlar sanırım kendimi ifade edemiyorum ben.sizde yüzlerce gün dediğiniz şey gerçekten kolay kasılıyor.misal ışınlanma.her 1000 mojoda yaklaşık 10 ışınlanma veriyor.onu geçtik daha geçen titan eventinda 1 kutudan 7 tane ışınlanma çıkıyordu.bunu biriktirmek için olan çokça altarnetif yol var.yani en zor haritada bunun olması çok gereksiz.bakın diyorum nimet can ve hasar.bunlar en önemli olanları bazılarında hasar fazla olsada sadece bu haritada kasılan bişey olduğu için önemli diğerlerine pek katılamıcağım.

14. 25 x Işınlanma aldın. yeter yav inici atıp harita cıkarıyorum enaz 50 tane yengeç bitirdim yarısını elit gülleyle kestim artık sıkıldım yazıktır hem 40 dalgalık harita bitiriyosun aldığın ödüle bak 3200 tane ısınlanma var nimet sıfır dp 77 gün artık düzeltin be kardeşim şu yengeç haritasını kaldırın ışınlanmayı vudu güvertesini bir oyunun başında 4 , 5 saat harita yapıyoruz yazıktır

CEZALANDIRICI bunu beğendi.
  15. birde %7 top hasarı vermesi yokmu

16. 45 x Colossal Top Geliştirme aldın bugün birtane daha bitirdim yav nedir bu şans

17. Gangsta53

Gangsta53 User

Son 7 yengecin verdiği ödülleri paylaşıyorum.

45 x Colossal Top Geliştirme aldın.
    25 x Işınlanma aldın.
    14 x Vudu Güvertesi aldın.
    15 x Yengeç Gövde aldın.
    25 x Işınlanma aldın.

Yorum sizin :D

18. maestro

maestro User

5 kere üst üste ışınlanma geldiğini ve nimet için 11 kere yengeç bitirdiğimi bilirim. bi el atın artık şuraya