KİRİSTAL NİMETİ PARAYLA SATIŞA KONMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bαђarca tarafından 16 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KİRİSTAL NİMETİ

Anketin kapanma tarihi 5 Nisan 2016.
  1. EVET

oy sayısı 30
    52,6%
  2. HAYIR

oy sayısı 27
    47,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Bαђarca

Bαђarca User

SAYIN ADMİNLERİM KİRİSTAL NİMETİNİ SATIŞA KONULMASINI COK İSTİYORUZ SATIŞA KONULURSA ÇOK İYİ OLUCAK İYİ AKŞAMLAR

2. haklı olabilirsin ve güvertelerin görünmeside ayrı bi güzelik katar oyuna

3. satışa sunulması kalıcı olacağını gösterir

4. kral01

kral01 User

Katılmıyorum paran varsa git inci al kazana at madem çok paran var yengeç yap çıkar sıkma canini

5. Bαђarca

Bαђarca User

kral 2500 tane sandıktan 1 tane cıkmadı ne diyon sen ya :D cıkmıyor

6. beatdovne

beatdovne User

herşey parayla oldu diye hem yakınıyoruz hemde kristal nimetini parayla istiyoruz :D

7. sürekli kalıcı olması gayet güzel olur ve güvertelerin görünmesi harika olur

8. kral01

kral01 User

Kardeş her şeyi para yapsınlar ozaman niye oynuyoz senin paran çoksa sen kazanırsın hep kaybedeceksek oynamanın anlamı yok bende açıyorum bin sandık çıkıyor yengeç genelde nimet veriyor demekki harita az yapıyorsun olanlarda niye okadar nimet var ozaman

9. afedersin ama oynama yani kimse oyna diye zorlamıyor sonuçta bu bizim zevkimiz adamların felsefesi para kazanmak ticaret yapmak zeck üzeriden dünya da olan bazı şeylere bak misal parası olan düdüğü çalar .d heryerde her zaman bu dünya böle :)

10. Bence herşey parayla olsun zaten ben para nerdeyse harcamıyom .. Benim için farketmez ancak gemisini güçlendirmek isteyen var bence bırakın satın alsın... Gemisini güçlü görmek onu mutlu ediyor olabilir bırakın mutlu olsun ..