Kiribati, Burning Dutchman, Kokaleu ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •کëwøпτë• tarafından 13 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ganimetler Orantılansın mı ?

1. Evet ganimet değiştirilsin

oy sayısı 7
    87,5%
  2. Hayır böyle durmalı

oy sayısı 1
    12,5%
  1. Oyunda dengenin sağlanması için acilen bu gemilerin verdiği inci miktarının artması gerekiyor . Bugün almirante vurdum 2.800.000 dpsi var aldığım inci miktarı 1577 . Bu cok sacma bir oran şayet ışıkta bile 200k lık npc den 250 civarı inci geliyor en azından oranların birbirene yaklaşması gerekiyor . Ancak öyle oyuncuları normal maplere cekebilirsiniz . Bu ganimet olayı eski seafight için doğru olabilir ama günümüz için geç kalmış bir yama hamlesidir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2017
  2. Eski seafight dediğin 9yıl önce sanırım çünkü 6-7 yıldır yazdıklarından kiribati hariç diğerleri görev için kullanılıyor sonuçta diper alternatiflerinde bir önemi kalıyor ışık tışsımı eğer senin dediğin gibi olsa değeri kalmaz aynı şekilde admirallerinde oyu pozitif verdim ama olursa ne haritanın ne tılsımların nede admirallerin değeri kalmaz lakin inci yerine kristal verebilir

3. kristalede tamamım abi ben :)