Kilometre taşları ve Eski TASARIMLAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve xzcczx tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski Tasarımları Karaborsa yada bir etkinlikte görmek istermisiniz ruh yada inci karşılıgı

1. evet karaborsada görmek isteriz

oy sayısı 14
    41,2%
  2. hayır gereksiz

oy sayısı 3
    8,8%
  3. Evet oyunda görmek isteriz karaborsaya gerek yok

oy sayısı 6
    17,6%
  4. hayır gereksiz

oy sayısı 2
    5,9%
  5. Evet hem karaborsada hemde oyunda görmek isteriz alma şansımız artar

oy sayısı 15
    44,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. xzcczx

xzcczx User

Kilometre taşları cıktıgı için artık eski tasarımlarda cıksın örnek veriyorum maggellanın ilk hali colombus frostbite riptide flying dutchman ghost ships ... bi etkinlikte karaborsaya hepsi konabilir belirli bir ruha yada inciye yada bi etkinlik çıkartılabilir 1-10m arası canları olur tasarım verme ihtimali %15 olabilir oylarınızı bekliyorum 1 oyuncu 2 şekilde değerlendirebilir bu anketi hem karaborsa hemde oyunda görmek için 2 side mantıklı oldugu için

2. haydaa, şimdi bi 30 tane tasarım koysunlar karaborsaya da hiçbir anlamı kalmasın herkeste olunca.

benim fikrim katiyen hayır. sadece 1-2 tanesinin etkinliği tekrar düzenlenebilir belki. etkinliği derken azrael abaddon gibi.

3. xzcczx

xzcczx User

kardeşim her zaman karaborsada olcak die bişey yok hemde karaborsada pahalı olabilir boyle yorumları forumda admin olmaya calıstıgın için yazıyorsun hem 2 secenek var etkinlik secenegi de var milley şikayetçi serverlerde tasarım olmayan gemi şekilsiz gemi ile takılıyor bir de söyle düşün oyuna başlayalı 1 yıl olan biri bu tasarımları alamaz tasarım olmazda ne önemi var zevkin zevk meselesi bir oyun zaten

4. kental

kental User

Oyuna bir süredir girmiyorum. Bu taş sistemi le elit seviye tasarımlara da özelleştirme yapılabilir mi? Yoksa haricn bir tasarım buundurmak gerekiyor mu?

5. aa yeter ama ha. bıktım artik surekli ayni mesaji gormekten! buraya konu aciyosun katilip katilmamak benim elimde. yillardir admin olmak istiyorum dimi!artik patlama noktasina geldim sinirlendiriyorsunuz insani. https://board-tr.seafight.com/threads/marduk-zamanlar.35279/#post-219321 lbak bakayim kim admin olmak istiyormus. gercekten biktim artik

6. xzcczx

xzcczx User

adminsin demiyorum ama onun için her türlü neyse kardeşim konu yu başka yere çekmeyelim konu güncel oylarınızı bekliyorum

7. xzcczx

xzcczx User

Elit seviyeler içinde uygulanabilir haricen bi tasarımın olması daha iyi olur 16 hasarlık bir gemin varsa misal bunu sınıf gemisine aktarabilirsin