kılometre taşi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hastasıyızzz_DeDe tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a hayırlı sabahlar bugün kılometre taşi oyuna eklencek 27 sınıf %16 hasarlı tasarıma o taşi aldığımızda %16 hasarlı tasarımına ekledığımızde hasar %19 mu olcak bokor tasarımdan daha üstünmü olcak.

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2014
  2. Tragula

Tragula User

Hayır hiç bir değişme olmıyacak sadece elit 25 altı olanların hasarlarında ufak tefek yükselmeler olucak. elit 25 üstünde bir değişme olmıyacak yine aynı hasar aynı dp aynı vp

3. geçen hafta açıklaması yapıldı açıklamayla senın söyleyişin uyuşmuyor

Elit seviyesi 5-14: +5.000 Can, +5.000 Vudu Puanı, +%1 Top hasarı

Elit seviyesi 15-24: +10.000 Can, +10.000 Vudu Puanı, +%2 Top hasarı

Elit seviyesi 25 ve yukarısı: +15.000 Can, +15.000 Vudu Puanı, +%3 Top hasarı

4. yumi

yumi User

o dediğiniz açıklamadan benim anladığım şu: %16 tasarımlı gemide saldırı taşının değeri %13 olacak. savunma taşlarıda dp ve vp ona göre değerlendirilecek. yani 27 sınıf gemi yine %16 ya sahip olacak fakat taşın değeri %13 olacağından elit seviyesi az olanlarda bir miktar artışlar olacak.
    büyük olasılıklada %18 lik gemiye sahip olanlara %15 değerinde taş verilecek.ben böyle anladım bekleyip göreceğiz. yani %13 %14 %15 değerinde taşlar olabilir.

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2014
  5. Tragula

Tragula User

Hayır 18 lik gemisini olana elit 27 ise 18 lik taş verilecek elit 0 ise 15 lik taş verilecek yani aradaki yüzde 3 için bir taş verilmeyecek elit seviye arttıkça taşdaki özellik artacak ileriki zamandada taş geliştirilecek

6. yumi

yumi User

haklısın ben hesabı yanlış yapmışım. ama %18 lik gemiye sahip olana %18 lik taş verilirse 27 elit ise birde %3 gelecek ya %21 mi olacak? sanmıyorum. bence %15 lik taş verilir. yine %18 olur.zaten %18 27 elit olunca oluyor.daha önce 25 elit seviye %17 hasara(%18 lik gemide) sahipti. eğer benim anladığım gibi olursa 25 elit seviyede %18 olur.
    neyse bekleyip göreceğiz.üstteki yazıyı düzelttim.

7. Tragula

Tragula User

Elit seviyesine göre taş verilecek elit 27 ve 18 lik tasarıma sahip ise 18 lik taş
    değilse elit leveline göre 15-18 arası bir taş elit level 27 olunca taş 18 olucak o şekilde 21 zaten olamaz sınır 20 :D

8. yumi

yumi User

şimdi tekrar okudumda aynı şeyden bahsediyoruz. %15 lik taş alınca elit seviye artınca hasar da artıp %18 e kadar çıkacak.yani elit seviye 5-14 olunca %16 . 15-24 olunca %17. 25-27 oluncada %18 olacak. dp ve vp lerde aynı şekilde artacak. eğer düşündüğümüz doğruysa.

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Herhangi bir değişiklik olmayacak bu eklenme ile. Kilometre taşının 4ncü kısmı olan parlatma ile geliştirme olacak şuan nasıl olur bilemeyiz eklenme zamanı geldiği zaman gelecek bilgilere göre açıklamalar yapılır.

Gördüğüm kadarı ile kafanız karşışmış. Daha önceden tasarımın özelliğine göre darbe hasar vb özellikler alınıyordu. Eklendi ile sabit darbe hasar vb özelliklere her tasarım için sahip olacaksınız. Yani 2nci sınıf elit geminin herhangi bir hasar darbe vb ekstra özelliği bu eklenti ile sabit değerlere sahip olacağınızdan istediğiniz tasarıma uygulayabileceksiniz. En azından bizlere yapılan açıklamalar benim anladığım bu kadar şuanlık :)

10. TØNYUKUK

TØNYUKUK User

Bigpatron saat kaçta eklenecek bu özellik

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Malesef bu konuda bilgimiz yok bugün ekleneceği belirtildi ama saat kaç olur bilemiyoruz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.