kilometre taşı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 33~TaRs{C**}UsLu~33 tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unutmayın, değişiklik yapmak istemezseniz, yapmak zorunda değilsiniz. 2. kilometre taşı oyuna eklendiğinde, gemi modellerinizin istatistikleri aynı kalacak veya yukarıya doğru küçük yuvarlamalar yapılacak. Ancak eski Nerus, Flying Dutchman veya Elit seviye modelleriyle denizlerde terör estirmeye devam etmek isterseniz, yeni ve daha güçlü gemilerdeki taşlarınızı kaldırıp eski modellerinize ekleyebilirsiniz.yani eski gemiye taktık mesela seahawk a taktım onun %7 siyle birleşiyormu %7 gidiyormu

2. medcezir*~

medcezir*~ User

benim düşüncem şöyle ama sadece varsayım şimdi bir videoda görmüştüm mavi sarı kırmızı taşlar var bu taşların rengine göre özellikleri var mesela diyelim ki kırmızı % veriyor ve seahawk tasarımında %7 lik bir kırmızı taş var birde başka bir tasarımda %16 lık hasar var siz bu iki hasar taşını aynı anda bir yuvaya yerleştirmezsiniz bence %7 gider ekleyeceginiz yeni hasar etkin olur (bir gemide 5 boşluk var birine zıpkın birine top birine darbe birine vudu darbesi birinede sarı taş geliyor sarı taşı anlayamadım.)

(bazı taşlar aynı renkte ama şekilleri farklı aynı renk ve şekile sahip taşları 2 kere kullanabilceğinizi sanmıyorum zaten çıkartıp takmalı oldugundan anlaşılıyor)

şu videoya bir göz atın :

bir yetkinlinin cevap vermesi daha iyi olur ama ben yinede yazayım

3. Selam

bu konu ile ilgili mesajlarınızı lütfen bu konu için açılmış genel tartışma konusuna yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.