Kılıç hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***L-O-S-T*** tarafından 8 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. az önce 6.3 te kılıç buldum ve aldım ama hiç bi etkisi olmadı gemi halen aynı bi açıklama yapın lütfen

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Programcıların dediğine göre aldığınızı sandığınız kılıç aslında sizde değil. Yani herhangi bir nedenden dolayı size orada görünüyor ve sizde aldığınızı sanıyorsunuz.

3. kılıç yanımda duruyordu aldımgım gibi gitti boşuna umutlandık desene bi kara koç keseydik iyiydi

4. saçmalık herkesemi aynısı oluyor ve üstte yazıyor 10/3 18 ye kadar toplandı diye orada gözüküyorsa neden ekranda kılıçın alındığı yazıyor

5. kılıcı alıyoruım etkinlik sayacında alındığı gözüküyor ama hiç bir etkisi yok ya bu programcılar yalan sötlüyor yada kılıçta bi numara yok insanın aklına başka bir şey gelmiyor

6. ben kılıçı aldıgım zaman 18:48 geçe alındı yazıyordu işte o zamanda ben almıştım

7. aynen dediklerine katılıyorum bas baya yalan söylüyorlar

8. al sana bitane daha kılıç buldum ama yine üstüne çıkınça kayboldu biri bişey yapsın nerde bu adminler

¢нєƒ-вяσωη bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.