Kese

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kftr tarafından 13 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kftr

kftr User

imparatorun ganımet kesesınde sevıye kaç taşlar çıkıyor

2. kaddarr

kaddarr User

15 ile 18 arası

3. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

14 ile 17 seviye arası taş çıkar, eğer şansınız var ise 1 adet 17 taş yerine 1 adet 18 taş çıkabilir.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2017
  4. 100 tllık ganimet kesesini linki nerden bulabilirm :?

5. link ile alışveriş yapmak yasaktır bilmiyorsunuz galiba satışta yoksa alamazsınız

6. bilmiyordum :/ kolay gelsin

7. eğer olurda biryerlerden bulup alır iseniz, malzemeniz gelmedi diye hakkınızı savunamazsınız paranıza yazık olur

Demirr bunu beğendi.
  8. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Link kullanarak alış-veriş yaptığınız takdirde itemlerinizin eksik yada hiç gelmeme durumları olabiliyor. Bu tarz bir durumda support üzerinden yardım talebinde bulunamazsınız.

İyi oyunlar

9. 15 lik taş paketini hiç cekmedim ama bende sorun bildir olarak cıkıyor bir sorunmu var acaba ?

10. alkantra

alkantra User

15 taş paketi ve bokor çalışmıyor. bu hatalar ne zaman düzeltilir.

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

15 imparator kesesi içeren paketin satışa çıkacağı gibi bir bilgi bizim tarafımıza ulaşmadı.

İyi oyunlar.

12. Sessiz

Sessiz User

İmparatorun Ganimet Kesesi kaç level arası taş veriyo acaba ?

13. 14-18

Sessiz bunu beğendi.
  14. Selam,

Genel S.S.S bölümünde mücevherler kısmında istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz.

İyi Oyunlar

15. Sessiz

Sessiz User

saolasın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.